De krappe woningmarkt betekent gouden tijden voor de particuliere buy-to-let-belegger. Er is keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers. Vastgoedmarkt sprak drie beleggers over hun ervaringen.
Vastgoedmarkt
Online versie
Financiering buy-to-let-beleggers geen probleem
De krappe woningmarkt betekent gouden tijden voor de particuliere buy-to-let-belegger. Er is keuze uit meerdere hypotheekverstrekkers. Vastgoedmarkt sprak drie beleggers over hun ervaringen.
Lees verder >
‘Framen van Prins Bernhard Jr. moet falend woningbouwbeleid maskeren’
Vastgoedbedrijf Zadelhoff is niet blij met de aandacht voor een bouwproject waarin het in het verleden participeerde en dat terugkeert in het boek De Zakenprins over Prins Berhard Jr. 
Lees verder >
Directeur Duurzaamheid ING REF: ‘We willen niet ingehaald worden door regels’
ING Real Estate Finance Nederland wil dat in 2030 de gehele commerciële vastgoedportefeuille energielabel A draagt. 
Lees verder >
Kapitaalmarktrente zal verder stijgen
De Amerikaanse lange rente is de afgelopen maand weer flink gestegen. In de afgelopen weken steeg de 10-jaarsrente zelfs tot boven de 1,7 procent, alvorens weer wat te dalen.
Lees verder >
Bouw woontoren bij postkantoor Coolsingel kan nu echt van start
Ruim een maand nadat de Raad van State bezwaren tegen de plannen van tafel veegde, kan de bouw van een hoge woontoren 'boven' het voormalige postkantoor aan de Coolsingel van start. 
Lees verder >
Vastgoedmarkten raken in stroomversnelling
De markten raakten in het eerste kwartaal in een stroomversnelling. De FTSE EPRA Nareit Global Developed Real Estate Index won 6,35 procent.
Lees verder >
Nieuwe bouwcrisis dreigt door ‘onwerkbare’ megawet
Grote plannen om snel meer huizen te bouwen, moeten verandering brengen in het woningtekort. Maar die ambitie dreigt al bij voorbaat verstrikt te raken in een kluwen van nieuwe wetgeving rond ruimtelijke ordening.
Lees verder >
(advertorial)
transformatiecongres
Rotterdams Transfomatiecongres
Op donderdag 20 mei organiseren gemeente Rotterdam en Vastgoedmarkt opnieuw het Rotterdams Transformatiecongres. Volg online verschillende sessies en workshops. Laat je inspireren door de keynotes én volg het debat. Schrijf je nu kosteloos in. 
Wereldhave wil onnodige huurkortingen voor winkels voorkomen
Wereldhave is voorlopig terughoudend met het geven van coronagerelateerde huurkortingen aan winkels, vooral als het gaat om grote ketens. 
Lees verder >
Remkes grijpt in en blokkeert uitbreiding tuin omstreden Vrehen
Waarnemend gouverneur Johan Remkes (VVD) van Limburg heeft een stokje gestoken voor een uitbreiding van de tuin van de omstreden voormalige CDA-gedeputeerde Herman Vrehen.
Lees verder >
Edmond de Rothschild: 178 miljoen euro vers kapitaal voor Britse woningen
Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management (REIM) heeft een woningontwikkeling in Leicester in het Verenigd Koninkrijk opgeleverd en voor 178 miljoen euro kapitaal aangetrokken.
Lees verder >
Economisch herstel eurozone zet verder door in april
De economische bedrijvigheid in de eurozone is in april verder aangetrokken naar het hoogste niveau in negen maanden. De industrie liet zelfs een recordgroei zien.
Lees verder >
Nederlanders kochten in 2020 voor 2,6 miljard online in Europa
Niet eerder kochten Nederlanders op jaarbasis zoveel online bij Europese webwinkels buiten Nederland sinds het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS) begon met meten van deze aankopen in 2014.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright