Brug ordentlig belysning, find din personlige indretningsstil, lad vær med at skifte alt på én gang og brug metalliske nuancer.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vis denne mail som en webside

Gå til johannesfog.dk

Find gode indretningstips til dit hjem

Denne weekend får du gode tips og råd til din indretning, så du kan gøre dit hjem endnu mere pragtfuldt. Læs blandt andet, hvorfor du skal bruge ordentlig belysning, hvordan du finder din personlige indretningsstil og andre gode tips.

Brug ordentlig belysning

Vi nærmer os stille og roligt den lidt mørkere tid. Det betyder, at god belysning bliver endnu vigtigere end før. En lille hyggelampe kan være meget rar, men det er vigtigt, at der er ordentlig belysning i dit hjem. Sørg for, at der er nok lamper til at skabe et godt indemiljø, så du opnår bedre velvære i hjemmet, når mørket presser sig på.

PS. belysningen skal være god, men dine lamper må også gerne se godt ud.

Lad vær med at skifte alt på én gang

Husk, det er ikke nødvendigt at skifte alt ud på en gang for at ændre et rums udtryk. I stedet for at skifte alle møbler og lamper ud, så prøv i stedet at skifte en enkelt lampe eller et møbel ud og se, hvor meget det gør ved udtrykket.

Find din personlige indretningsstil

Det kan være svært at få hele din indretning til at spille sammen. Men fokuser på at tilpasse din indretning til arkitekturen, naturen og din stil inden for dine vinduer. Og husk, det tager tid at få skabt et personligt og harmonisk hjem, samt at det er i forarbejdet, der skal investeres tid og kræfter.

Lav f.eks. et moodboard over det, der skal indrettes, og konferer med det hver gang, du skal træffe afgørende beslutninger. Så sikrer du dig en sammenhængende, smuk og personlig indretning.

Indret med metalliske nuancer

Den metalliske trend er blevet så udbredt i nordisk indretning, så du godt kan tilføje metaller til din bolig. Prøv med smukke lamper, dekorative lysestager og vaser. Indretning med metalliske elementer giver dig rig mulighed for at lege med stil og udtryk, hvad enten du er til det industrielle udtryk eller den mere stringente stil. Du kan vælge at tilføje elementer i skinnende metaller eller stål for et klassisk udtryk, eller du kan kaste dig ud i interiør af slidt og upoleret metal for et råt og industrielt look.

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby

Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer. Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.

Vores webshop er e-mærket for din skyld

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling