Hej John

Gode råd til dit terrasseprojekt

Skal du i gang med at lave ny terrasse? Uanset om du lægger den med fliser, sten eller bygger den i træ, vil du sikkert gerne have en terrasse, der ser flot ud, holder i mange år og matcher dine behov. Læs med her og bliv klogere på, hvilke overvejelser, du med fordel kan gøre, inden du går i gang med projektet. Så undgår du nemlig de typiske terrassefejl. 


Vi hjælper dig godt i gang 

Har du brug for rådgivning til terrasseprojektet, eller har du spørgsmål til valg af materialer? Så kig forbi din lokale STARK. Vi står klar til at hjælpe og har lige nu flere gode tilbud på både terrassebrædder, komposit og sten og fliser. Tilbuddene gælder til og med på søndag den 7. juni.


Har du husket Fars Dag? 

Find gaven her!

Skal du finde gaven til ham, der kan sit håndværk? Så tag et kig i tilbudsavisen og slå et smut forbi STARK. Lige nu har vi masser af stærke tilbud til stærke fædre og alle andre, der kan deres håndværk 😊 


Avisens tilbud gælder til og med søndag den 7. juni – så du kan lige nå det!

Kun for SelvByg-medlemmer

Skal haven trimmes? I juni sparer du op til 20% på alle haveredskaber fra FISKARS, når du handler med dit SelvByg-medlemskort. Er du endnu ikke medlem af SelvByg, kan du blive det her.

Mangler du materialer til dit projekt?

Har du planer om projekter derhjemme i sommerens løb? Måske skal du bruge træ til en ny terrasse eller fliser til indkørslen? Så er hjælpen nær. STARK har branchens stærkeste leveringsservice. 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: