Zomergasten terug op de buis, zo herken je nepnieuws en een tentoonstelling over het ontstaan van de barok in Rome
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 8, nu in de winkel!
Zin
Olga Majeau beschrijft hoe een tragische gebeurtenis allesbepalend is
‘Mij fascineert het zwijgen binnen families’

De man van schrijfster Olga Majeau was 7 jaar toen zijn moeder overleed bij een auto-ongeluk. Niemand sprak daarna met hem over dit vreselijke drama. Dit werd het thema van haar tweede boek Eenzaam, de dapperen. Wij spraken haar.

Zin
Deze Finse fotograaf heeft engelengeduld
Wat een prachtige natuurfoto’s

Wildlife-fotograaf Ossi Saarinen doet niets liever dan de hele dag rondlopen in de uitgestrekte en ongerepte Finse bossen om de natuur en dieren sprookjesachtig mooi op camera vast te leggen. Zijn foto’s van babydieren springen er echt uit.

Zin
Zin & Rijksmuseum
Nu in het Rijksmuseum: CARAVAGGIO – BERNINI. BAROK IN ROME

Meer dan zeventig meesterwerken van Caravaggio, Bernini en hun tijdgenoten zijn tot en met 13 september te bewonderen in de tentoonstelling Caravaggio-Bernini. Barok in Rome in het Rijksmuseum. Bij de tentoonstelling wordt een audiotour en een podcastserie aangeboden. Je ticket voor deze tentoonstelling reserveer je online.

Zin
Dit seizoen is anders dan anders…
Hoera! Zomergasten komt terug op de buis

Zomergasten staat altijd garant voor drie uur mooie live televisie. De insteek is dit seizoen net iets anders, de gasten vertellen hoe ze omgaan met tegenslag. De eerste drie gasten die aanschuiven bij Janine Abbring zijn Typhoon (19 juli), Inez Weski (26 juli) en Nazmiye Oral (2 augustus). Alvast in de stemming komen?

Zin
Zin & Seniorweb
Zo herken je nepnieuws

Nee, natuurlijk ben je Malle Pietje niet en geloof je niet alles wat je leest op internet. Maar soms is het lastig om onderscheid te maken tussen echt en fake nieuws. Weet dan dat nepnieuws vooral gebruikt wordt om je op een website te laten klikken.

Zin
Lichtpuntjes zijn er overal
Inspiratie voor een lichter leven

In onzekere tijden is het extra belangrijk het leven een beetje leuk & licht te maken. Met wat kleine aanpassingen en uitdagingen kom je al een heel end.  

Zin
Hoe pak je dat aan?
Een baan vinden in tijden van corona

Gevraagd of ongevraagd beland je soms op een punt dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan. Een goed moment om niet blind te gaan solliciteren maar te reflecteren op wat je echt wilt en kunt. Hoe pak je dat aan in tijden van corona?

Zin
Collector’s item
Nieuw! Máxima

Maar liefst 180 pagina’s met alles wat je wilt weten over Máxima. Van haar kledingkast tot haar diademen, en van haar dagelijks leven tot de do’s and dont’s als je haar ontmoet. Leer Máxima nog beter kennen en kijk je ogen uit bij de vele prachtige foto's. Ook leuk als cadeau! Nu tijdelijk voor maar €8,50 (i.p.v. €9,99).

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer