Bekijk deze nieuwsbrief online
vrijdag 11 november 2016
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
Tjako Streefland: Ik vertrek
De Belastingdienst is in beweging. En beweging betekent verandering! Deze energieke teksten komen niet uit de pen van uw columnist. U treft deze aan – voorzien van dat ferme uitroepteken – op de url van de Belastingdienst.
Lees meer
 
 
Eigenaar administratiekantoor aangehouden op verdenking van belastingfraude
Een 54-jarige man wordt ervan verdacht voor zijn administratiekantoor te veel BTW terug te vragen van de Belastingdienst. Ook door cliënten van het administratiekantoor werd vermoedelijk te veel BTW teruggevraagd.
Lees meer
 
Cursus Master Financial Planner (MFP) in 1 dag | 14 december 2016 – Bunnik Advertorial

Krijgt u als fiscalist of financieel adviseur steeds vaker vragen over financiële planning?
Als drukbezette professional heeft u waarschijnlijk niet de tijd en het budget voor een Master opleiding Financieel Planner. Deze cursus biedt u een uitstekend alternatief om uw cliënten te helpen levensdoelen te matchen met de financiële mogelijkheden. Met de opgedane kennis, praktische tips en een format voor een financieel plan kunt u direct aan de slag!

Meer informatie =>

 
Opdrachtgevers wegvervoer worden aansprakelijk voor onderbetaling chauffeurs
Opdrachtgevers voor het vervoeren van goederen over de weg kunnen vanaf 1 januari 2017 aansprakelijk gesteld worden voor onderbetaling van de werknemer.
Lees meer
 
 
AA adviseert om foutieve BTW-aangiften in te dienen: berisping
Een AA ziet in het advies om bewust te lage aangifte omzetbelasting te doen en deze pas op een later moment af te dragen aan de Belastingdienst een oplossing voor liquiditeitsproblemen binnen een vennootschap. De Accountantskamer is het niet met dit advies eens.
Lees meer
 
De beste online boekhoudsoftware voor accountant en cliënt Advertorial

Online boekhoudsoftware voor uw cliënt voor maar € 15,- per maand. Laat uw cliënten nu overstappen op Visma eAccounting. Snel, eenvoudig en goedkoop. Ga naar www.boekhoudswitch.nl, vul het formulier vandaag nog in en probeer het 30 dagen gratis.

 
Belastingparadijzen: criteria bepaald voor zwarte lijst
De strijd tegen de zogeheten ‘belastingparadijzen’ is iets eenvoudiger geworden. Landen die niet meewerken aan internationale maatregelen tegen belastingontwijking, ondoorzichtig zijn en nauwelijks vennootschapsbelasting heffen, komen op een Europese zwarte lijst. Tegen belastingontwijking Deze zwarte lijst heeft als doel om de wereldwijde belastingontwijking tegen te gaan. In Brussel is besproken volgens welke criteria bedrijven op […]
Lees meer
 
RS Finance wint Exact Cloud Award 2016/2017 Contentpartner
RS Finance is op Exact Live uitgeroepen tot grote winnaar van de Exact Cloud Award 2016/2017. Het Amsterdamse administratiekantoor toonde aan dat het de cloud, innovatie en samenwerking het beste combineert van de zes finalisten. De Exact Cloud Award voor Samenwerking is voor De Coop & Haegen. Joanknecht & Van Zelst krijgt de onderscheiding Exact […]
 
 
Fiscale eindejaarstips en aandachtspunten van ABAB
Ook ABAB Accountants en Adviseurs heeft eindejaarstips 2016 samengesteld. In vijf afzonderlijke documenten geeft de organisatie fiscale tips en aandachtspunten voor alle belastingplichtigen, DGA’s, ondernemers en werkgevers. Ook heeft ABAB een document gemaakt met eindejaarstips voor de omzetbelasting.
Lees meer
 
 
105 fiscale eindejaarstips van BDO
Ook dit jaar heeft BDO weer een editie met fiscale eindejaarstips uitgebracht. Het boekje geeft 105 tips die nog in 2016 een fiscaal voordeel kunnen opleveren voor ondernemers, DGA’s en privépersonen.
Lees meer
 
 
Fiscus krijgt lijst met Nederlandse (zwart)spaarders in Luxemburg
De Belastingdienst heeft nieuwe informatie ontvangen over Nederlanders met spaargeld in het buitenland. Volgens Trouw zou het gaan om 4400 rekeninghouders bij de Luxemburgse bank BCEE. Om hoeveel geld het gaat, wordt voorlopig nog niet gemeld. Ook wil de Belastingdienst nog niet zeggen of het wel of niet om zwart geld gaat. De informatie komt […]
Lees meer
 
BTW Actualiteiten Opleiding
De actualiteit wordt gecombineerd met de laatste btw-aangifte over het jaar 2016. De bijzonderheden ten aanzien van de laatste btw aangifte, zoals bijvoorbeeld toepassing van de herzieningsregels en heffing over privégebruik, worden op overzichtelijke wijze in kaart gebracht. In deze educatiebijeenkomst worden aan de hand van schema’s en voorbeelden alle relevante ontwikkelingen besproken, met een […]
 
Financial/ Business Controller Vacature
De Paradigit groep. Bij de Paradigit Groep zijn in totaal 200 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor, PDCWeb BV, is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit verschillende BV’s welke alle gericht zijn op ICT activiteiten. Hoofdkantoor en distributiecentrum PDWeb B.V. fungeert als hoofdkantoor, logistiek dienstverlener en inkoopcombinatie. Van hieruit worden alle werkmaatschappijen bevoorraad en is de […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn