Was alles maar zo goed! Fissler



Beste Fissler Fan,  Met de vakanties voor de deur en de zomer die maar niet op gang komt voorzien wij u met wat leesvoer voor het weekend.  We praten u bij over onze Olympische actiekortingen, de uitreiking van de Fissler schildjes, de opbrengst van de Alpe D'Huzes actie en "ons" team Vrienden tegen Kanker. Kortom genoeg nieuws om met u te delen.









Alpe D'Huzes en Vrienden Tegen Kanker





Mooie opbrengst Alpe D'Huzes actie

Op donderdag 2 juni vond het fietsevenement Alpe D'Huzes plaats. Vele helden en heldinnen beklommen op deze dag de Alpe D'Huez om zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Het Team Vrienden tegen Kanker werd door ons gesponsord met een mooi fietstenue. Één van de teamleden was Boukje van de Ven, dochter van oud Fissler directeur Luud van de Ven, zij beklom de berg maar liefst 3 keer! De totale opbrengst van de Alpe D'Huzes actie is nog niet exact bekend maar de teller staat nu inmiddels op € 10.000.000,00, een fantastisch bedrag! 





Olympische Aktiekortingen




Korting bij de Dealer

Tot en met 31 augustus kunt u bij de Fissler dealer nog terecht voor hele mooie producten met hoge kortingen. Zo heeft u al een 5-delig Original Pro pannenset met glasdeksel voor €499,00. Voor meer informatie over waar u een fisslerdealer kunt vinden bij u in de buurt kunt u hier terecht. 





Het emaille Fissler schildje.......



De 16 jarige Pim Meiresone, is nu al met recht een topkok te noemen. Voor degenen die denken Pim te herkennen, dat kan. Pim werd tijdens de Jonge Talenten kookwedstrijd op Proefmei 2015 namelijk 2e. Eind januari aanstaande opende hij in Brugge zijn restaurant "de Lamme Goedzak" met als doelstelling minstens 1 Michelinster te gaan halen.  Om te benadrukken dat er niet alleen met kwaliteitsvoedsel maar ook met kwaliteit potten en pannen wordt gekookt heeft de Lamme Goedzak van ons het eerste Fissler emaille schildje ontvangen. Deze schildjes waren uitgereikt aan de betere restaurants. Ook bij Edwin Vinke van de Kromme Watergang prijkt er inmiddels een Fisslerschild aan de wand. En omdat kwaliteit altijd samenkomt hebben we er ook 1 uitgereikt aan Marc Klok, commercieel directeur van De Kookfabriek. En wij zijn ervan overtuigd dat er in de toekomst nog meer restaurants gaan volgen.








Fissler op televisie....




Onze speciale rode asia wok wordt gebruikt in de nieuwe reclamespot van de PLUS supermarkten. Ziet u hem voorbij komen? Maak een foto en zet hem op onze Facebookpagina 

De leukste foto met commentaar wordt uiteraard beloond!








Smaakmakende Korting




Op onze website kon u een kortingsvoucher downloadden voor €20,00 korting op een Vitavit snelkookpan. Deze actie in samenwerking met het blad Smaakmakend hebben we onlangs uitgebreid met nog een kortingsactie. Als u onze website bezoekt vindt u ook nog een kortingsvoucher voor onze gietijzeren Arcana braadpan. Een niet te versmaden kans dus! 






Vakantiesluiting





Net als de meeste van u gaan ook wij met vakantie. Dat houd in dat ons kantoor gesloten zal zijn tussen 1 en 15 augustus.  Wij wensen iedereen veel zon en een fijne vakantie.






De informatie verzonden in dit e-mailbericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien bovenstaand e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht en eventuele bijlagen te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen.
 
U bent momenteel ingelogd bij Fissler: newsletter@newslettercollector.com
uitloggen » klik hier