Was alles maar zo goed! Fissler



Beste Fissler Fan,

In deze nieuwsbrief nieuws over Proefmei, veel Kookwedstrijden, ons Gourmet magazine. We kijken vooruit naar de start van Masterchef Holland 2016 en leuke Voucher-actie voor onze Vitavit snelkookpannen. 






KinderKookwedstrijd bij de Karpendonkse Hoeve






Op zondag 6 maart jongstleden werd er in restaurant "de Karpendonkse Hoeve" door enkele jonge koks gestreden om o.a een Gouden Fisslerpan (wisseltrofee). In de jury zat PSV mascotte Phoxy, Chef Peter Koehn en trouwe Fisslerdealer Mimi van Mimi Koken & Tafelen. Wij hopen dat Lola en Cyd, de winnaars van de wedstrijd, veel plezier zullen hebben van de door hun gewonnen prijzen! 




FoodExpo Zeeland



Tijdens de FoodExpo Zeeland werd er op 7 en 8 maart gekookt op de Horecabeurs te Goes. Diverse VMBO en MBO scholen streden onderling om eeuwige roem en mooie prijzen.  Fissler draagt Koken en Kookwedstrijden een warm hart toe en wij zijn dan ook erg blij met het initiatief van FoodLab. Daarom dragen wij ook graag ons steentje bij als het gaat om prijzen en sponsoring van Kookwedstrijden. Was Alles Maar Zo Goed ! Foto's van de Kookwedstrijden bekijkt u hier.






Voorronden Fissler Kookwedstrijden



Afgelopen  weken vonden er op sommige van de deelnemende scholen voorronden van de "Fissler Kookwedstrijden voor Jonge Talenten" plaats.  Op diverse locaties in het Deltagebied is er gestreden om een plaats in de finale tijdens ProefMei 2016. Zo werd er reeds gekookt op het Albeda College te Rotterdam en op het Spermalie College te Brugge. Op onze facebookpagina vindt u de namen en foto's van de finalisten! De jury en de genodigden kregen werkelijk prachtige hoofd- en nagerechten voorgeschoteld waaruit bleek dat er op hoog niveau werd gekookt op alle deelnemende locaties. Wij wensen alle finalisten veel succes en plezier in de strijd om de Gouden Fisslerpan tijdens Proefmei 2016. Voor deze finale hebben het bestuur van ProefMei en Fissler een ware sterrenjury weten samen te stellen! De jury bestaat uit Marcus Polman (Masterchef Holland), Theo van Rensch (SVH Meesterkok) en Harry van Heijst (Local Hero).






ProefMei 2016



Ook dit jaar is Fissler weer vertegenwoordigd tijdens het culturele en culinaire evenement Proefmei. Dit vooraanstaande Culinaire & Culturele evenement zal ook dit jaar weer garant staan voor een absolute topbeleving in en om Bergen op Zoom en de Brabantse Wal. Van donderdag 26 tot en met zondag 29 mei is er op de culinaire pleinen van alles te beleven. In de Franse Tuin van het Markiezenhof vinden de finales plaats van de Fissler Kookwedstrijden, de Jonge talenten strijden met 5 teams voor de Gouden Fisslerpan. U bent van harte welkom om deze jonge talenten te komen aanmoedigen en te genieten van een hapje en een drankje in het oudste stadspaleis van Europa.  Meer informatie over ProefMei vindt u op de website of Facebookpagina.






VitaVoucher......





In samenwerking met het biologisch magazine SmaakMakend ontvangt u €20,00 korting op en Fissler Vitatvit snelkookpan! De actie loopt van 1 april tot 30 juni!  Kijk vanaf volgende week op www.fissler.nl/voucher  of op www.smaakmakend.nl om de voucher te downloaden en meer info te krijgen over de deelnemende Fissler dealers. Wilt u niets missen van onze aanbiedingen, nieuwtjes, feitjes en heerlijke kooktips ? Volg ons dan via onze Social Media kanalen en geef uzelf op voor onze Nieuwsbrief ! U vindt ons op Facebook en Twitter ! Aan of afmelden voor onze nieuwsbrief kan hier en hier .....




Masterchef Holland





De opnames zijn geweest en de uitzendingen zijn vorige week begonnen!
Spot jij de Fisslerpan in de uitzendingen? Dit seizoen werken de kandidaten bijna elke aflevering met onze snelkookpan.... Uitzending terugkijken kan hier!



De informatie verzonden in dit e-mailbericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien bovenstaand e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht en eventuele bijlagen te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen.
 
U bent momenteel ingelogd bij Fissler: newsletter@newslettercollector.com
uitloggen » klik hier