Was alles maar zo goed! Fissler




Aan alles komt een eind.....



Beste Fissler Fan,

Op 1 Januari 2017 is het dan zover. Na een periode van 44 jaar doen we, als zelfstandig opererende dochtermaatschappij Fissler Nederland BV, de deuren dicht. KP Import uit Rotterdam neemt de verkoop en distributie van Fissler Nederland BV over. Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief die u via ons zult ontvangen.






KP Import neemt verkoop en distributie over van Fissler Nederland







Op 1 Januari 2017 is het dan zover. Na een periode van 44 jaar doen we, als zelfstandig opererende dochtermaatschappij Fissler Nederland BV, de deuren dicht. KP Import uit Rotterdam neemt de verkoop en distributie van Fissler Nederland BV over. 

 Door de krachtenbundeling met KP Import kunnen we het Fissler-merk de komende jaren verder ontwikkelen en nog beter inspelen op de veranderende behoeften van consumenten en Retail-partners.


Onze vaste medewerkers van Fissler treden, zoals reeds eerder aangegeven, in dienst van KP Import. De vertegenwoordigers zullen naast Fissler ook andere merken in het portfolio gaan vertegenwoordigen, waaronder Lodge (gietijzeren pannen), Suncraft (Japanse messen) en Vaello (producten met Spaanse inslag).

 Inkoopcondities en andere voorwaarden blijven voor de huidige Fissler-afnemers onveranderd. Omdat KP Import ook voorraad zal houden, worden levertijden verkort. Fissler artikelen zullen per 1 januari niet langer centraal vanuit Duitsland worden geleverd, maar door het nieuwe distributiecentrum van KP Import in Rotterdam aan de Vareseweg 85 in Rotterdam. Ook de selectieve distributie blijft gehandhaafd.

 

Naam:                    KP Import

Straat:                    Vareseweg 85

Postcode:               3047 AT

Woonplaats:          Rotterdam

Tel:                        0031-102431629

Fax:                       0031-104667502

Email:                   info@kpimport.nl

 

Samen met u bouwt KP Import graag voort aan het succes van ons merk. Ik hoop u in de nabije toekomst nog eens te ontmoeten om u persoonlijk te kunnen bedanken voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren binnen Nederland en België.

 

Met vriendelijke groet,

Anton Vermunt

Fissler Nederland BV

Director Sales & Marketing

 






De alleraller laatste.....





Het toeval wil dat de firma Vasse uit Hardenberg al jaren als allerlaatste relatie onze stand op de Trade Mart in Utrecht bezocht. Ook dit jaar was dat weer het geval. En wat wil het toeval? De firma Vasse was ook de allerallerlaatste om een bestelling bij ons te plaatste Omdat we dit bijzonder leuke toeval en het feit dat Vasse Fissler's allerlaatste klant ooit was willen vieren sturen we hen een mooi boekenpakket op. Bedankt! Een typisch geval van LEST BEST .........






Bedankt voor 44 mooie jaren .....





Bedankt! 






Fijne Feestdagen












De informatie verzonden in dit e-mailbericht kan vertrouwelijk zijn en is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Indien bovenstaand e-mailbericht niet voor u bestemd is, verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het e-mailbericht en eventuele bijlagen te retourneren aan de verzender en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen en te vernietigen.
 
U bent momenteel ingelogd bij Fissler: newsletter@newslettercollector.com
uitloggen » klik hier