Bekijk ons aanbod om 2021 gezond in te zetten!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Deze sporttoestellen bieden u de beste combinatie van gebruiksgemak, goede kwaliteit, de juiste functies en een zeer scherpe prijs. Deze fitnesstoestellen verbeteren uw fysieke fitheid, vormt uw spieren en helpt u afvallen. Bovendien zijn alle apparaten eenvoudig te monteren, opvouwen en opbergen! 
Bekijk aanbod
Uw lichaamsgewicht vertelt niet alles over uw gezondheid. De slimme Medisana weegschaal meet naast uw gewicht ook uw lichaamsvet en –vocht, én bot- en spiermassa voor een beter totaalbeeld van uw gezondheid. 
Ga naar de shop
Deze infrarood thermometer meet de temperatuur aan uw voorhoofd binnen 3 seconden en heel nauwkeurig, met een cijfer achter de komma. De meting gaat snel en gemakkelijk en u kunt het display instellen op graden Celsius of graden Fahrenheit.
Ga naar de webshop
Met de Turbotronic heteluchtfriteuse/airfryer AF-3 bereid u de lekkerste gerechten, gezonder dan met een traditionele friteuse. Door de innovatieve hetelucht technologie is deze friteuse een echte alleskunner, die de gerechten met minimale toevoeging van olie bereidt. Zo bakt u tot 800 gram knapperige frietjes in de AF-3 met de toevoeging van maar één eetlepel olie of indien gewenst geen olie. 
 

Verkrijgbaar in kleuren

  • Zwart 
  • Wit
Nu bestellen
Met de Medisana bloeddrukmeter voert u eenvoudig en nauwkeurig een betrouwbare bloeddrukmeting uit. Uw resultaten eenvoudig analyseren en bijhouden? Koppel het toestel aan uw smartphone en volg uw progressie via de bijhorendeVitaDock+ app.
Nu bestellen
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid