Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
UWV-loket open op 6 april
(Uitzend-)werkgevers die door de coronacrisis omzetverlies lijden kunnen vanaf maandag 6 april a.s. aankloppen bij het UWV om een tegemoetkoming in de loonkosten te vragen. Dit zijn de voorwaarden.
(advertorial)
alt
Zekerheid over de backoffice?
Een vrijwel onvermijdelijk gevolg van deze periode: een economische crisis. Juist nu vraag je je wellicht af wat je rechten en plichten zijn als ook jouw uitzendbureau hier de gevolgen van ondervindt. DIRECT biedt hulp en staat klaar om de backoffice volledig te verzorgen. We denken mee en ondersteunen waar we kunnen.
Flexmarkt
‘Houd uitzendkrachten aan, zelfs bij uitzendbeding’
Het kabinet doet een oproep aan (uitzend)werkgevers om mensen met flexcontracten en uitzendkrachten in dienst te houden. Minister Koolmees wijst erop dat de NOW-regeling ook voor hen geldt.
(advertorial)
alt
5 tips: implementatie uitzendsoftware
Dat uitzendbureaus last hebben van drempelvrees bij het overstappen naar een nieuw automatiseringssysteem is niet verwonderlijk. Maar een soepele overgang hoeft geen probleem te zijn. Benieuwd naar de 5 tips?
Flexmarkt
Tips voor thuiswerken tijdens de coronacrisis
Door de coronacrisis moet vrijwel iedereen thuiswerken en dat is veelal behelpen. PW. doet suggesties om thuiswerken zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken.
Flexmarkt
‘NOW moet recht doen aan uitzendondernemers'
"Om zoveel mogelijk uitzendkrachten aan het werk te houden, moet de NOW-regeling goed worden toegesneden op de uitzendbranche.” Dat stelt ABU-directeur Jurriën Koops in een interview met Flexmarkt.
(advertorial)
alt
Flexevent
Tijdens deze editie van het FleXevent bereiden we ons voor op de toekomst: Wat is de impact van technologie op het werk die ons werk- en de werkvraag veranderen? Hoe herken en selecteer je talent van de toekomst? Wat is generatiemanagement en hoe ga je er mee om?
Op dit vernieuwde Flexevent- Flexbureau 4.0 - leer jij hoe je zelf de uitdagingen in de flexmarkt omzet in kansen en hoe je jouw positie in de markt versterkt.
Flexmarkt
Flexmarkt Omzetranglijst
Wilt u uw organisatie ook (weer) terugzien in deze benchmark voor de flexbranche? Laat het snel weten aan de redactie. Dat kan alleen nog deze week.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright