Als een tornado door Tournai, win kaarten voor Leonardo Da Vinci experience & liefde voor cultuur.
Zin Magazine 1

Zin Magazine 1

Carly Wijs, romantisch aan zee en nooit meer weg uit Wallonië
Zin
Ontdek de oudste Waalse stad
Als een tornado door Tournai

Tournai is de oudste stad van Wallonië en heeft een verrassende geschiedenis. Journalist Nathalie van Koot ontdekt een eeuwenoude kathedraal, het oudste belfort van België, een belangrijke verbinding met het Franse koningshuis én dat de stad op de weg naar Santiago de Compostela ligt.

Zin
FIlms voor romantische zielen
Zin & Podium Vlieland presenteren:

Hoe kun je de liefde mooier vieren dan op een Waddeneiland, met een flinke portie cultuur en natuur erbij? Speciaal voor de liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische films organiseren Zin en Podium Vlieland twee filmweekenden en een filmmidweek waarin liefde en relaties een hoofdrol spelen.

Zin
De feiten en de cijfers
HIV in Nederland

Na een lange tijd van teruglopende cijfers lijkt hier een ongewenste verandering in te ontstaan, zo blijkt uit het jaarverslag van de Stichting HIV Monitoring. Waar komt deze verandering door? En belangrijker nog: hoe wordt dit een halt toegeroepen?

Zin
Nalatenschap
Mijn liefde voor cultuur geef ik door

Houd je ook zo van de kunst en cultuur in Rotterdam? Misschien heb je er al eens over nagedacht die liefde te delen. Geef je liefde voor de stad, kunst & cultuur door aan volgende generaties door een culturele instelling op te nemen in je testament.

Zin
Zo doe je dat
5x Flexibel denken

Door een toenemende polarisatie in de samenleving is het soms lastig je eigen rotsvaste overtuigingen los te laten en open te staan voor andere meningen. Het boek Verslaafd aan ons eigen gelijk leert hoe je jezelf kunt trainen om flexibel(er) te denken. 

Zin
Maak kans op een dinerbon twv €100!
Feestdagen Portfolio

Verras een ander of jezelf met een cadeauabonnement! Er is een ruime keuze uit 18 tijdschriften. Nú voor maar € 15, stopt automatisch. Ook maak je kans op een Dinerbon t.w.v. € 100

Zin
Vietnamese literatuur
De geheimen van de bodhiboom

De Vietnamese bestsellerauteur Nguyen Phan Que Mai (1973) bekend van De bergen zingen (2020), komt nu met een tweede schitterende roman, De geheimen van de bodhiboom. En geeft daarmee Vietnam een plaats in de wereldliteratuur.

Zin
Wat zijn de mogelijkheden?
Mantelzorg en wonen

Zorgen voor een naaste kan lastig zijn: je woont ver weg en de zorg wordt zwaarder waardoor hulp nodig is. Hoe regel je dat? En wat is er mogelijk als je dichter bij elkaar wilt wonen? Het themaboek mantelzorg bevat informatie die je op weg helpt.

Zin
Immersieve experience
Leonardo da Vinci

De bekroonde ‘Da Vinci: Genius’ experience is neergestreken in Amsterdam. De voorstelling geeft bezoekers een kijkje in het creatieve brein van Leonardo da Vinci middels een nieuwe meeslepende en interactieve show, waarvoor wij vrijkaarten mogen verloten.

Zin
Handig
Ben je AOW-gerechtigd?

Misschien ontvangt u in januari een Voorlopige Aanslag 2024? Controleer deze goed en pas aan indien nodig. Dankzij de Voorlopige Aanslag inkomstenbelasting kun je het lopende belastingjaar in termijnen betalen.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden