Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt Omzetranglijst
Omzetranglijst Top-100
De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2019 is vorige week gepubliceerd. Deze jaarlijkse toonaangevende ranglijst voor de flexbranche staat nu ook online.
Flexmarkt
ABU-cijfers: forse krimp uitzendsector
In de afgelopen periode (periode 5) daalde het aantal uitzenduren met 10% en de omzet van de uitzendsector daalde met 6% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

alt
Sterk op het werk
Psychologische veiligheid is dé kernvoorwaarde voor een effectief presterend team.  Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische klachten. Daarmee is een burn-out beroepsziekte nummer 1. Op 20 juni leert u hoe u de oorzaken verminderd, welke rol u kunt spelen bij het creëren van een veilige werkomgeving én de effectiviteit van uw team versterkt. 
Flexmarkt
Werkgevers iets positiever over werkgelegenheid
Het werkgelegenheidscijfer voor het derde kwartaal komt uit op +5%. Dat illustreert het positieve voornemen van werkgevers om medewerkers aan te nemen.

HR Psychologie
HR Psychologie | 19 september 2019
De positieve psychologie biedt de instrumenten om het maximale uit ieder individu te halen. In het belang van de medewerkers én de organisatie. Op 19 september nemen topsprekers als o.a. Pacelle van Goethem & Martin Appelo u mee in de positieve psychologie voor HR. U krijgt nieuwe inzichten en handvatten voor een hogere productiviteit en betrokkenheid in teams.
Topjobs
Adviseur Integrale Veiligheid (1,0 fte)
Hogeschool Rotterdam
Manager P&O
Marente
HR Manager Benelux
MAN Energy Solutions Netherlands B.V.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright