Of je nu wilt relaxen aan het strand of er actief op uit wilt gaan, het is allemaal mogelijk in Florida.

Beleef het magische Florida

Duizenden kilometers hagelwitte zandstranden, kleurrijke bloemen, tropische palmbomen, uitdagende watersportactiviteiten, diverse themaparken, opspringende dolfijnen, interessante musea en een bruisend uitgaansleven… dit alles is slechts een kleine greep uit het totale aanbod van de zonnige en gevarieerde staat Florida.

In deze nieuwsbrief inspireren we je over wat het prachtige Florida allemaal te bieden heeft. Lees snel verder!
Nu al benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hier de reizen naar Florida
De seizoenen in Florida
❄️ Het winterseizoen
Ontsnap aan de kou en laat je verwennen door het tropische klimaat in The Sunshine State. Terwijl de rest van de wereld zich in dikke winterjassen hult, kan je in Florida van de aangename temperaturen en zonneschijn genieten. De ideale bestemming om lekker te 'overwinteren'.
☀ Het zomerseizoen
De zomer in Florida biedt de perfecte gelegenheid om de prachtige natuur te ontdekken. Denk aan uitgestrekte moerassen, weelderige bossen en betoverende natuurparken. Florida is gezegend met enkele van 's werelds mooiste stranden. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen of watersporten wilt beoefenen, de kustlijn van Florida heeft voor ieder wat wils.
Bekijk hier al onze reizen naar Florida
Tropische stranden en The Keys

Florida is gezegend met diverse prachtige stranden. Of je nu wilt zonnebaden, zwemmen of watersporten wilt beoefenen, de kustlijn van Florida heeft voor elk wat wils.

Op zoek naar het ultieme paradijselijke gevoel? Bezoek dan The Keys! Deze betoverende eilandengroep, gelegen voor de zuidelijke kust van Florida, biedt je de kans om te genieten van azuurblauwe wateren, witte zandstranden en een relaxte eilandsfeer.

Wil je genieten van het luxe leven op The Keys in Florida?
Bekijk dan onze reis: ''Ultieme Luxe op The Keys''.
Bekijk hier onze reizen naar The Keys
Familievakantie in Florida: onze tips!

Florida is de vakantiebestemming voor families! Als je op familievakantie gaat in Florida, dan mag je absoluut de vele attractieparken in Orlando niet missen! Bezoek de magische Disney-parken, voor de thrillseekers is een bezoek aan Universal Studios zeker de moeite waard en voor het hele gezin is ook zeker Kennedy Space Center een aanrader.

Naast attractieparken zijn er ook nog genoeg andere dingen te doen voor kinderen: Zwem met zeekoeien tijdens de 'Swim with the Manatee Boottour', bezoek Everglades National Park, maak een fietstocht door Miami of plan een dagje strand en verken de zee met een duikbril en snorkel.

Tip van ons: Op zoek naar een uniek & luxe hotel geschikt families?
Bekijk dan zeker 
The Don CeSar, ook wel bekend als "Pink Palace". Zodra kinderen dit roze kasteelachtige hotel zien krijgen ze twinkelende ogen. Dit prachtige hotel ligt langs de kustlijn van St. Pete Beach.
Bekijk hier onze ''Florida Totaal'' reis incl. The Don CeSar Hotel
Mijn Doets Reizen
NIEUW: Mijn Doets Reizen. Een compleet en gepersonaliseerd online platform met al jouw persoonlijke reisdetails, reistips, bestemmingsinformatie en meer! Een extra reden om jouw reis via Doets Reizen te reserveren. 
 
Lees meer over 'Mijn Doets Reizen'
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.