webversion
 
 

Langzaam door het museum

Als ik moe, gestresst of geïrriteerd ben, helpt een museumbezoekje altijd goed. Dan wandel ik ergens binnen en loop ik een rondje, op de slow art manier. Ik bekijk een paar werken, laat ze op me inwerken, neem er de tijd voor.

Vroeger probeerde ik alles te zien, holde ik langs de bordjes en las alles, maar keek nauwelijks écht naar de kunstwerken. Inmiddels pak ik dat dus anders aan en dat geeft rust (en dat ik een Museumkaart bezit helpt, dan weet ik dat ik altijd nog een keer binnen kan lopen).

In deze nieuwsbrief vind je artikelen over hoe uit onderzoek blijkt dat musea stress helpen verlagen en je leest alles over onze bijzondere samenwerking met Museum van de Geest. Hier kun je de speciale Flow Slow Art Route lopen en als Flow-lezer krijg je dit hele jaar een tweede kaartje gratis!

Veel liefs van Irene,

Creative director Flow

 
 

Het nieuwe nummer is er

In Flow 2 lees je nog meer over slow art, en met dit nummer krijg je een tweede kaartje gratis bij Museum van de Geest in Haarlem. Als extra zit bij Flow 2 een envelop met een notebook, met illustraties van Lydia Ellen Design.

Dit nummer is zonder verzendkosten te bestellen op Lossebladen.nl/flow.

 
 

Unsubscribe | Privacy and cookie policy | Data Privacy Policy | Contact | Advertising

© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
flowmagazine.nl