‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Klik her for at læse nyhedsbrevet i din browser
 
 
 
 
POLITIKEN SPORT
 
 
 
Godmorgen, kære læser!
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Politikens sportsredaktion.
 
Det globale udbrud af coronavirus fylder også meget i sportens verden, hvor arrangementer og kampe på stribe bliver aflyst, udsat eller afviklet for tomme tribuner.
 
Nu griber virussen også ind i den danske superliga, fordi Brøndby-ikonet Thomas Kahlenberg under en rejse til Amsterdam er blevet smittet og uforvarende har medvirket til, at en række personer i klubben og i Lyngby er sendt i karantæne.
 
Det gælder blandt andet Brøndbys assistenttræner Martin Retov, ligesom tre spillere fra Lyngby er karantæneramte.
 
Det store spørgsmål i den internationale idrætsverden lige nu er, om virussen vil komme til at påvirke EM i fodbold og de olympiske lege i Tokyo denne sommer.
 
OL er historisk set kun blevet aflyst tre gange: i 1916, 1940 og 1944, og alle tre gange var det på grund af verdenskrige.
 
     
 
Seneste nyt fra Sportsdøgnet:
 
Fodbold. Ronaldinho slipper for sigtelse for at have rejst med falsk pas i Paraguay. Det oplyser offentlig anklager Federico Delfino, efter at den nu pensionerede stjernespiller og hans bror Roberto de Assis Moreira blev afhørt i mere end syv timer i Paraguays hovedstad, Asunción. »Men det er på betingelse af, at de erkender den forbrydelse, de er anklaget for, som i dette tilfælde er brug af falske dokumenter«, siger anklageren ifølge Ritzau. De brasilianske myndigheder inddrog Ronaldinhos pas i november 2018, da han ikke formåede at betale en bøde på 2,5 millioner dollar - knap 17 millioner kroner - for miljøskader. Ronaldinhos advokat insisterede tidligere torsdag på, at det pensionerede fodboldikon har rejst med sine egne dokumenter og ikke er underlagt nogen rejsebegrænsninger.
 
Basketball. Efter at have siddet ude i 58 kampe med en brækket hånd, fik superstjernen Stephen Curry comeback, da hans hold Golden State Warriors mødte mestrene Toronto Raptors i den nordamerikanske NBA-liga. Curry blev med 23 point topscorer for sit hold, men lige lidt hjalp det, for Raptors vandt 121-113.
 
Olympisk. Coronavirussen har indtil videre ført til aflysning og udsættelse af en del sportsbegivenheder, men nu er det lykkes for de japanske OL-arrangører at gennemføre en testevent før legene i Tokyo denne sommer. Det er klatrebanen, som er blevet afprøvet, men det skete uden tilskuere og topatleter, og i stedet for eliten var det amatører, som var på banen.
 
     
 
Dagens tv-tip: Paderborn-FC Köln på TV3 Max kl. 20.00. Paderborn har store problemer i bunden af den tyske bundesliga, og der skal snart point på kontoen, hvis holdet fra ølbyen skal bevæge sig væk fra jumboplaceringen. Köln, der ligesom Paderborn før denne sæson rykkede op i den bedste række, er dog inde i en god stime og har vundet de to seneste kampe. Se resten af tv-oversigten i det opdaterede Sportsdøgnet.
 

 
 
 
Med venlig hilsen
Henrik Braad Jacobsen
Journalist på Politiken
 
 
Annonce
 
Annonce
Annonce
 
 
SPORTSREDAKTIONEN ANBEFALER
 
 
 
To danske verdensmestre er klar til kamp på de franske landeveje
 
CYKLING
 
 
To danske verdensmestre er klar til kamp på de franske landeveje
 
 
Thomas Kahlenberg smittet med coronavirus til Christian Poulsens runde fødselsdag
 
 
CORONAVIRUS
 
 
 
 
Jeg må ikke engang træne eller rådgive mine børn
 
 
SPORTSDEBAT
 
 
 
Jeg må ikke engang træne eller rådgive mine børn
 
 
 
MEST LÆSTE DE SENESTE 24 TIMER
 
1 Efter forvirring om farlighed: Her er, hvad vi ved, om risikoen for at dø af coronavirus
 
 
 
2 Tidligere medarbejder i Fakta: Inden hver vagt overvejede jeg mit buksevalg, så folk ikke skulle tænke på min røv
 
 
 
3 Fie Laursen kritiseres for at reklamere for gråzone-prostitution: »Det er sådan set bare dating med fordele for kvinder«
 
 
 
4 Danskere opfordres til at være ekstra forsigtige i Frankrig, Spanien, Tyskland og Østrig
 
 
 
5 Hollandsk medie: Thomas Kahlenberg smittet med coronavirus til Christian Poulsens runde fødselsdag