Det nye beklædningskatalog er landet og det er fyldt med kvalitetstøj til enhver smag.
Det nye pro beklædningskatalog er nu ude, og det er fyldt med lækkert arbejdstøj af højeste kvalitet. Vi har samlet et bredt udvalg af tøj, sko og sikkerhedsudstyr fra de bedste leverandører.
Tag et katalog i din Fog butik eller læs det online.
Se det her
UDEN LOGO ER DET BLOT ET PAR BUKSER...

Arbejdstøj og logo afspejler din virksomhed - derfor anbefaler vi, at du vælger en stærk løsning, når du skal have tryk på!

BasicFlex
BasicFlex er en populær all-round transfer grundet god dækevne og holdbarhed. BasicFlex kan med fordel anvendes på bl.a. T-shirts, sweatshirts og arbejdstøj.

SuperFlex
SuperFlex er en solid all-round transfer, der kan bruges på mange forskellige typer tøj. Trykket har et kraftigere farvelag, hvilket sikrer en god slidstyrke og holdbarhed ved daglig brug samt gentagne vask. Derudover har trykket en høj dækevne, så logoet fremstår skarpt og flot på tøjet.

Læs mere bagerst i kataloget her
Med venlig hilsen
Fog Trælast & Byggecenter
Hvor der bygges, der handles.
Vi er med, hvor kontorhuse, boliger og kulturcentre skyder op. Hvor nye byrum og oplevelser opstår. Hvor der energirenoveres og -optimeres. Vi leverer de kvalitetsmaterialer, det værktøj og den rådgivning, der skal til for at bygherrer, ingeniører, håndværkere og arkitekter kan sætte nye projekter i søen og få økonomien til at løbe rundt - både i byggeriet og i Danmark. Klik og læs mere på www.danskebyggecentre.dk
Tip en ven | Ret tilmelding
Webshop  |  Butikker og åbningstider  |  Aviser og kataloger
newsletter@newslettercollector.com er tilmeldt dette nyhedsbrev på www.johannesfog.dk
Klik her hvis du ønsker at afmelde dette nyhedsbrev