View this email in your browser
Folketingsvalg 2019: Her er foreningens ønsker
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har udskrevet folketingsvalg til afholdelse 5. juni. Dansk PersonTransport håber, at valget kommer til at berøre de aktuelle problemstillinger i bus- og taxibranchen, herunder foreningens fem mærkesager.
DPT: Regeringens udspil falder på et tørt sted
Regeringens udspil vil stramme fortolkningen af cabotagereglerne, sikre lige løn for lige arbejde og øge politiets kontrolindsats af vejtransportsektoren. Det øgede fokus på cabotagekørsel i Danmark falder på et tørt sted ifølge Dansk PersonTransport, som længe har gået forrest for at belyse den problematiske tilstand på turistbusmarkedet.
 
Fynbus stiller krav om indbetaling til pension med mulighed for overgangsordning
Fynbus tydeliggør deres regler om indbetaling til pension. Der er mulighed for en overgangsordning til fuld pensionsindbetaling over 3 år, men den lavere pensionsindbetaling skal i stedet udbetales som løn.
Handicapbevidstgørende uddannelse: Skal man medbringe selvstændigt bevis?
På baggrund af en henvendelse fra Rigspolitiet/Nationalt Færdselscenter bragte foreningen i marts en påmindelse om reglerne for fremvisning af bevis for den handicapbevidstgørende uddannelse, der er lovpligtig ved udførelse af rutekørsel. Da regelsættet er komplekst, og da der stadig hersker forvirring om reglerne blandt flere chauffører, kan artiklen godt tåle en genlæsning. Desuden har artiklen fået tilføjet, at "Befordring af handicappede i ordinær rutetrafik" indtil 31. december 2016 havde koden 46683.
Solaris Danmark Bus A/S har tegnet associeret medlemskab
Dansk PersonTransport er stolte over at byde Solaris Danmark Bus A/S velkommen som associeret medlem af foreningen.
 

For medlemmer


Orienteringsmøde om politiets øgede kontrolindsats

Rigspolitiet inviterer til ekstraordinært møde, hvor Nationalt Færdselscenter vil orientere nærmere om den øgede kontrolindsats, som området for vejtransport går i møde.


Jyske Finans: Lås din næste finansiering fast nu med støtte fra EIB

Jyske Finans tilbyder at fastlåse renten på aftalte finansieringer i op til 12 mdr. frem - pt. uden gebyr eller pristillæg.


Pihl sætter FULD DAMP på valgkampen

Kom og vær med når transportordfører for Venstre, Kristian Pihl Lorentzen, sætter fuld damp på valgkampen den 12. maj.


DOSE-EX mod type 2-diabetes

Har du type 2-diabetes, er du inaktiv og ønsker du hjælp til at ændre dine kost- og træningsvaner? Så er DOSE-EX projektet måske noget for dig.


Igangværende udbud

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Copyright © 2019 Dansk PersonTransport, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er tilmeldt listen hos Dansk PersonTransport (tidligere Danske Busvognmænd og Dansk Taxi Råd)

Our mailing address is:
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11
København K 1364
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.