Spil på alle dine strenge

Fønikskoncerter i Symfonisk Sal

Vi genopstår fra de døve med streamede kammerkoncerter direkte fra Symfonisk Sal. Se med på YouTube, Facebook eller Instagram.

Fønikskoncert nr. 1

Fredag 22. maj kl. 17
Live på YouTube, Facebook og Instagram

Coronakrisen har betydet isolation og afstand – også i landets symfoniorkestre. Men ikke mere! Fra fredag 22/5 kl. 17 og de følgende fire fredage sender vi live fra Symfonisk Sal, hvor der bliver mulighed for at nyde en perlende række af klassiske værker, komme tættere på musikerne i orkestret og høre musik, vi ikke ofte har lejlighed til at spille.

FØNIKSKONCERT nr. 1 - PROGRAM:

Mendelssohn: Strygekvartet nr. 6, opus 80
1. Allegro vivace assai
2. Allegro assai
3. Adagio
4. Finale: Allegro molto

Mozart: Fløjtekvartet nr 1, i D-dur, KV 285
1. Allegro
2. Adagio
3. Rondo

Varighed i alt: ca. 45 minutter.

Få flere oplysninger og se spilleplanerne på vores hjemmeside. Når koncerterne er ovre, lægger vi videoerne op på samme side, så man kan se og gense dem til hver en tid.
 

Læs mere om Fønikskoncerterne

LIVE MUSIK: Adagio for Strings

Samuel Barber: "Adagio for Strings" (1936)
spillet af Aarhus Symfoniorkester / Artos Kvartetten

Kunsten finder nye veje og nye fællesskaber i en tid, hvor vi alle går og savner hinanden. Vi og Moesgaard Museum savner også jer - så sammen med Tue Lautrup (v), Sarah Foldager (v), Luminita Marin (b) og Brian Friisholm (c), der udover fuldtidsarbejdet i orkestret også danner Artos Kvartetten, tog vi ud til MOMU for at forene vores savn midt i deres smukke og vemodige Pompeji-udstilling, som heldigvis snart åbner igen.

Vi håber også på at kunne slå dørene rigtigt op til Symfonisk Sal inden længe, men indtil da skal I nyde Barbers "Adagio for Strings". 

Der kommer mere musik fra den kant - og selvfølgelig mere musik fra resten af orkestret i løbet af de næste uger i form af Fønikskoncerterne. 

Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2020 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.