9 januari 2023
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
SAN
image
Vengean lanceert La Vie in Nederland en België
Voor het snel groeiende startup merk La Vie is bureau Vengean in Nederland en België een nieuwe campagne gestart. Eerder is La Vie, gecoördineerd door het vermaarde Buzzman uit Parijs, al in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Mark Appel van CM.com naar Backbase
Mark Appel vertrekt bij CM-com en wordt CMO bij Backbase, ‘wereldwijd toonaangevend speler in Engagement Banking’. Appel: ‘Onze doelsteling is de dagelijkse financiën van 10 procent van de wereldbevolking te verbeteren.’
lees verder
twitter facebook linkedin
Digital Out-of-Home: effectief in het laden van Category Entry Points
[advertorial] Consumenten worden dagelijks aan ruim 350 reclameboodschappen blootgesteld. Slechts 1,3% daarvan krijgt een plekje in ons brein. Marketeers staan voor de uitdaging om merken te laten groeien en onderscheidende reclameboodschappen te maken. Hoe zorg je ervoor dat de consument aan jouw merk denkt in aankoop-situaties? Global heeft samen met adverteerder Hero B'tween, mediabureau STROOM en onderzoeksbureau Validators onderzocht op welke manier Digital Out-of-Home bijdraagt aan een groei in het mentale marktaandeel door het laden van zogenoemde Category Entry Points.
image
DOSSIER MEDIA Trends voor 2023
Ruud de Langen, Chief Growth bij Dentsu Amsterdam, sprak recent tijdens het eigen klantevent Dentsu Café, 20 trends uit voor komend jaar. Rijp en groen door elkaar, doe er uw voordeel mee!
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Holland en Barrett lanceert nieuwe merkcampagne
Deze week lanceert Holland & Barrett de nieuwe merkcampagne Leef met de kracht van de natuur. Het is de eerste campagne die zij met creatief bureau N=5 maken.
lees verder
twitter facebook linkedin
Wie wordt de Mollie E-commerce Manager van het Jaar
[advertorial] Ben jij of ken jij de beste e-commerce manager van Nederland? Meld jezelf of de persoon die jij de beste e-commerce manager vindt dan nu aan voor de gloednieuwe Shopping Award: Mollie E-commerce Manager van het Jaar! Samen met Mollie, sponsor van deze Award, zijn we op zoek naar jou! Dé beste E-commerce Manager van Nederland. De e-commerce manager die een groei doormaakte in 2022, die een unieke leiderschapsstijl heeft en met creatieve/nieuwe ideeën de commerciële doelen heeft behaald. Meld jezelf of de persoon waarvan jij vindt dat hij/zij deze titel verdient nu aan!
image
Action viert verjaardag: 30
Wat begon met één winkel in het Westfriese Enkhuizen is uitgegroeid tot een Europese retailketen met meer dan 2.200 winkels in tien landen, waarvan 408 in Nederland: Action viert zijn dertigste verjaardag.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Mariëlle Rooswinkel naar Maandag
Uitzendorganisatie Maandag heeft Mariëlle Rooswinkel aangesteld als Chief Communication Officer. Rooswinkel neemt ook zitting in het directieteam van Maandag.
lees verder
twitter facebook linkedin
Branded Content Event: Create the Content Connection!
[advertorial] Het Branded Content Event is dit jaar terug met een nieuw en actueel thema dat luidt: 'Create the Content Connection'. Branded content is relevanter dan ooit voor merken die de verbinding met de consument of klant zoeken. Maar hoe zet je Branded Content het beste in? Hoe organiseer je verschillende vormen van branded content? Aan welke doelstellingen dragen de verschillende vormen van content bij en hoe blijf je consistent qua look and feel en merkboodschap? Deze vragen en nog vele andere worden beantwoord tijden het Branded Content Event op 16 mei 2023.
image
Aanstaande Horecava belicht thema's en nominaties Innovation Award 2023
Het event is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar kunnen ontmoeten. Op 9, 10, 11 en 12 januari 2023 vindt na twee lockdownedities de volgende Horecava live plaats in RAI Amsterdam.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.