Hartverwarmend
Nieuwsflits oktober 2019

Beste ,

Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij de viering van 40 jaar VluchtelingenWerk Nederland. In het bijzijn van onze koning werd het geweldige werk van deze organisatie en haar vrijwilligers maar weer eens onderstreept. Prachtige en hartverwarmende verhalen door en voor vluchtelingen en vrijwilligers. Deze verhalen vormden ook de basis voor de campagne en actie die WWAV mocht ontwikkelen: “Laat je hart spreken”. Dat laatste deden gelukkig ook heel veel mensen met een symbolische hartenregen op social media. Een positief hart onder de riem voor de zeer velen die onvrijwillig huis en haard hebben moeten verlaten.
 
Maar er gebeurde natuurlijk nog veel meer bij WWAV. Wat te denken van de campagne voor Prins Bernhard Cultuurfonds, of de toepassingen van Tikkie voor onze klanten. Je leest erover in onze nieuwsbrief hieronder.

Met hartelijke groet,

Wieb van de Donk
managing director WWAV

Prins Bernhard Cultuurfonds

Laat jongeren kennismaken met méér cultuur

Het Cultuurfonds ondersteunt educatieprojecten. Op deze manier willen zij jongeren kennis laten maken met meer cultuur. WWAV maakte een campagne om donateurs te werven voor deze projecten en het Cultuurfonds op de kaart te zetten als organisatie die cultuur - in de breedste zin - levend houdt. 

Lees verder »
Laat je hart spreken

Al 40 jaar hart voor vluchtelingen!

‘Niemand vlucht vrijwillig’: het is in 2019 een terugkerend thema in de communicatie van VluchtelingenWerk. Met die boodschap wordt benadrukt dat vluchten geen keuze is, maar voortkomt uit pure nood.

Lees verder »
Tikkie

Tikkie kan fondsenwervend tegen stootje

Tikkie raakt steeds meer ingeburgerd. Ruim 1,4 miljoen Nederlanders versturen elke maand vele duizenden betaalverzoeken via mail of WhatsApp. En dat is logisch, want Tikkie is een snelle, eenvoudige (en veilige!) manier van betalen.

Lees verder »

Fooienwerving

Column van Jeroen Talens

Op vakantie is alles anders. Ander bed, ander eten, andere taal, andere cultuur, andere temperatuur. Vaak is anders leuk, maar dat geldt niet voor fooien geven. Dan is anders juist superverwarrend.
 
Ik ben gewend dat een product of dienst een prijs heeft. Op basis daarvan besluit ik het te kopen of niet. Simpel en duidelijk. Maar aan het geven van fooien zit geen prijskaartje - ik moet ineens zelf bepalen wat het me waard is. En daarvan kan ik behoorlijk van de leg raken.

Lees verder »

Like ons

Volg ons

WWAV Website

Meld je ook aan voor de nieuwsbrief »
Copyright © 2019 WWAV, alle rechten voorbehouden

Afmelden voor de nieuwsbrief doe je hier.






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
WWAV · Generaal Vetterstraat 82 · Amsterdam, 1059BW · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp