‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Se nyhedsbrevet i browser
søndag 11. december 2022 :  Anbefaler
 
 
Forbrugerombudsmanden gør klar til at hive Jyske Bank i retten om negative renter
Forbrugerombudsmanden tager skridt til en retssag mod Jyske Bank, hvor man med afsæt i visse kontotyper vil have en vurdering af det juridiske grundlag bag bankens opkrævning af negative renter. Jyske Bank fastholder, at de negative renter blev indført helt efter bogen.
Rema 1000-folk arbejdede på direktørs private boliger: "Utrolig uprofessionelt"
REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: Personer i og omkring Rema 1000-koncernen har arbejdet for ejendomsdirektør Stephan Sørensen på hans private byggeri. Det blev solgt for 120 mio. kr. til private investorer på falske præmisser. Intern korrespondance involverer Rema 1000 direkte. Professor undrer sig.
Nyt råd vil tage sundhedsvæsenets svære valg
Med et prioriteringsråd kickstarter Lægeforeningen debatten om den nødvendige prioritering i sundhedsvæsenet.
Klumme
 
Klumme: Det skal give mening at gå på arbejde
Virksomhedens formål har stor betydning for medarbejderne, men vi skal ikke glemme, at det meningsfulde også i høj grad findes i den enkeltes jobfunktion og trivsel i dagligdagen, skriver Mette Eistrøm Krüger.
Tidligere topchef i Coop: "Hvis man skal forandre noget, vil det altid medføre konflikter"
For to år siden blev Peter Høgsted fyret som adm. direktør i Coop. Nu stiller han for første gang siden da op til interview og fortæller, hvordan det er at gå fra at være topchef til at have en tom indbakke – og hvorfor han mener, at dagligvarebranchen fortsat er både fantasiløs og kedelig.
Too Good To Go fortsætter strategi efter Preben Damgaards død
Det globale Too Good To Go skal videre efter Preben Damgaards død, men det bliver vanskeligt at finde en tilsvarende kapacitet, erkender Mette Lykke om iværksætteren, der var storinvestor i selskabet.
"Tsunami af regler" om bæredygtighed kan blive lukrativ forretning for advokater
ESG-regler vil forandre markedet for juridiske ydelser med en styrke, der er langt større, end dengang GDPR-reglerne gjorde sit indtog. ”Virksomhederne er nødt til at forholde sig til det,” vurderer Kammeradvokat-partner, der øjner forretningspotentiale i området.
Flere fonde vil kredse om milliardinvesteringer i biogas
Vind og sol har skygget for det enorme potentiale i produktion af biogas herhjemme og især internationalt. ”Vi vil se flere og flere infrastrukturfonde, som begynder at interessere sig mere for sektoren,” mener Jan Østergaard, underdirektør i Industriens Pension, der sidste år blev storinvestor i Danmarks næststørste biogaskoncern.
Lidl-direktør:"Jeg bygger ikke butikker, når markedet er allermest usikkert"
INTERVIEW: Et uforudsigeligt marked har fået Lidl Danmark til at skrue ned for udvidelsesplanerne. Til gengæld skrues der op for fokus på den organiske vækst. Discounttrend og store private label-muskler giver direktør store forventninger til fremtiden.
Norlys lukker satsning efter for lille kundetilslutning
Der var ikke tilstrækkelig opbakning til koncept fra Norlys, hvor kunder automatisk blev flyttet til den billigste elaftale. Derfor har energiselskabet nu taget konsekvenserne og trukket stikket på konceptet Goswitch.
Maersks dobbeltkasket på søfragt og logistik skaber bekymring hos speditører
Dobbeltrollen som rederi og logistikkoncern skaber uro hos speditører på fragtmarkedet. Maersk kan få indsigt i konkurrenternes service, lyder bekymringen.
Rejser uden for Europa undslipper nye flykvoter
Flyrejser ud af Europa bliver ikke inkluderet i EU’s nye kvotesystem for luftfarten. Ifølge Dansk Erhverv er det det rigtige at gøre, mens tænketank vurderer, at man blot skubber en beslutning, man burde træffe nu.
Nu starter retssag: Tidligere omsætter kræver 200 millioner af L&F efter opsigelse
Dannelsen af Danbred ødelagde hans livsværk, mener Porc-Ex-ejer Holger Bøgebjerg Sørensen, der nu 6 år efter møder i retten i et civilt søgsmål mod Landbrug & Fødevarer.
Watch jobs
 
 
Medarbejder til forretningsudvikling inden for investeringsområdet
 
 
 
Erfaren rådgiver til Forretningssupport
 
 
 
Senior Projekt Controller til agil portefølje
 
 
 
Analytiker til kreditinvesteringer
 
 
 
Formuerådgiver med flair for erhvervssager
 
 
 
Passioneret pensionsrådgiver, der har medlemmet i centrum
 
 
 
System Administrator
 
 
 
Supply Chain Manager
 
 
 
Indbetalingsrådgiver med flair for kvalitet og drift
 
 
 
Web Developer
 
 
 
Investeringsrådgiver til Ringkøbing
 
 
 
Til vores hovedkontor søges en medarbejder til Backoffice Fonds
 
 
 
JAVA Developer
 
 
 
Chef for formuerådgivning
 
 
 
Kreditkonsulent til privatkundeområdet søges til Ringkjøbing Landbobank
 
 
 
Kreditkonsulent til erhvervsområdet
 
 
 
Ny investeringsdirektør/partnerkandidat søges til Den Sociale Kapitalfond Invest
 
 
 
JAVA Architect
 
 
 
Er du vores nye pensionsrådgiver?
 
 
 
Kreditspecialist til Kreditstyring
 
Se flere jobs