Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 

14 april 2022

AmersfoortMail

Formateurs aan de slag
Informateur Kiki Hagen heeft haar eindadvies opgeleverd. Zij adviseert D66, GroenLinks, CDA, Amersfoort2014 en Partij voor de Dieren om tot een coalitie te komen. Deze vijf partijen hebben Pim van den Berg (D66) en Patricia Seitzinger (GroenLinks) gevraagd als formateurs.
Lees meer
 
Architect Ashok Bhalotra overleden
Vandaag hebben we kennis genomen van het verdrietige bericht over het overlijden van Ashok Bhalotra. Een bevlogen architect die een enorme stempel heeft gedrukt op een vernieuwend Amersfoort.
Lees meer
 
Veiligheidsregio Utrecht opent Humanitair Service Punt
Maandag 11 april is in Amersfoort een Humanitair Service Punt (HSP) geopend. De locatie in het stationsgebied van Amersfoort Centraal biedt een eerste opvang voor Oekraïense vluchtelingen die met de (internationale) trein reizen.
Lees meer
 
Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 24 april 2022
Lees meer
Lenaert Nicasiusspeld voor Lex Boon, algemeen secretaris van de Christelijke Muziek- en Showband Juliana
Op donderdag 7 april ontving Lex Boon, algemeen secretaris van de Christelijke Muziek- en Showband Juliana de Lenaert Nicasiusspeld van de stad Amersfoort uit handen van burgemeester Lucas Bolsius. Hij ontving de gemeentelijke onderscheiding voor zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Christelijke Muziek- en Showband en het Groot Muziekoverleg.Lees meer
1 miljoen euro EU-subsidie voor digitaliseringsproject herinrichting Liendert
Het project Liendert Interactieve Visuele Ervaring (LIVE-22) ontvangt een Europese subsidie van 1 miljoen euro om te helpen bij de herinrichting van de openbare ruimte. LIVE-22 is een project van vijf Amersfoortse geo-bedrijven, RIVM, Future City en gemeente Amersfoort. Het project is een eerste concrete invulling van de ambities voor Earth Valley.Lees meer
Werk aan de weg
Bekijk welke wegwerkzaamheden er de komende periode zijn en wat dit betekent voor het verkeer in de stad.Lees meer
 
Nieuwsbrief op maat?
De volgende gegevens zijn bekend:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com
Mijn gegevens aanvullen
 
Volg ons
F   T   Y   I