Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Fortsætter boligfesten i det nye år?

 
 

2020 blev et ekstraordinært godt år for boligsalg, og EDC slog alle hidtidige rekorder for det højeste antal solgte boliger nogensinde. Krydret med de højeste salgspriser og korteste salgstider i mange år hos EDC endte året med at blive et helt særligt år på boligmarkedet. Og alt tyder på, at det fortsætter. Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd, anbefaler vi dig at starte med et gratis Salgstjek.

Lige nu kan du være med i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til et valgfrit byggemarked nær dig, hvis du bestiller et Salgstjek senest den 28. februar 2021.

Se populære søgeord

Det leder vi efter: Boligjagtens mest søgte ord

 
 

Når danskerne leder efter et nyt hjem, har de boligsøgende en lang række ønsker til den kommende bolig. Vi ser nærmere på de mest populære søgeord i 2020, hvor så forskellige ord som "sauna", "tennisbaner" og "vindmølle" alle er i top-20.

Se tips

Tips til at organisere rummene i din bolig

 
 

Der findes rengøring og oprydning - og så findes der organisering. Vil du spare tiden på de to første, så er det umagen værd at lytte til disse korte og kontante tips til, hvordan du kan gribe organiseringen an i 8 forskellige rum.

Se alle vindere

Her er vinderne i EDC's julekalender

 
 

Alle dage frem til juleaften var der flotte præmier på spil i EDC's julekalender, og her er de heldige vindere:

Vinder af GreyLime Power Stone II Powerbank:
Ester, Liseleje

Vinder af brætspillene Hint og Partners
Margit, København K

Vinder af Apple Airpods
Marianne, Ballerup

Vinder af Beoplay A1-højttaler
Janni, Næstved

Vinder af iPad 10,2” (2020)
Vibeke, Lemvig

Alle vindere er blevet kontaktet.

Få et kvikestimat

Få et hurtigt overblik over din boligs værdi

 
 

Med et kvikestimat får du en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller. Ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger udregner mægleren i butikken en markedsværdi for din bolig. Det giver dig et godt overblik over boligsituationen i dit område, så du kan sammenligne med andre boliger nær dig.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Få besked om nye boliger til salg

 
 

Med en tilmelding til EDC's køberkartotek får du besked, når der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Det gælder alle boliger på markedet - og dem, der kommer til salg hos andre mæglere. Du får også besked om såkaldte diskretsager, der ikke er til salg på nettet. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.3 ud af 10      31 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.