Nyhedsbrev

Varde
Se mere

Spring ud i foråret med et gratis Salgstjek

 
 

Lige nu er udbuddet af boliger til salg usædvanligt lavt - men der er masser af boligsøgende, der er klar til at handle. Derfor oplever mange i øjeblikket at få boligen solgt hurtigt og til en god pris. Vil du have en vurdering af din boligs værdi, kommer vi gerne forbi til et gratis Salgstjek. Lige nu deltager du samtidig i konkurrencen om ét af 50 gavekort på 500 kr., hvis du bestiller inden den 25. april 2021.

Se mere

Når boligen ender i budrunde

 
 

Mange boligkøbere har oplevet, at der pludselig er flere interesserede købere til drømmeboligen, og når det sker, kan sælgeren vælge at lade ejendommen gå i budrunde. Men hvad betyder det egentlig, og hvordan foregår det?

Tilmeld boligpanel

Vi søgere deltagere til vores boligpanel

 
 

Har du lyst til at være at med til at udvikle vores produkter og services og samtidig vinde lækre præmier? Så har du nu chancen for at blive en del af EDC’s boligpanel, hvor du løbende vil få invitationer til spørgeskemaer og interviews. Tilmeld dig nu og få mulighed for at give din mening til kende.

Find bolig på edc.dk

Tag på boligjagt i påskedagene

 
 

Påsken står for døren, og mange bruger fridagene på at tage ud at se på boliger. Er du på udkig efter drømmeboligen, kan du se alle de boliger, der er til salg lige nu, på edc.dk. Det er også her, du nemt kan bestille en fremvisning. God påske og god boligjagt!

Få et kvikestimat

Få et hurtigt overblik over din boligs værdi

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået salgsværdi af din bolig, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Få besked om nye boliger til salg

 
 

Med en tilmelding til EDC's køberkartotek får du besked, når der kommer en bolig til salg, som matcher dine ønsker. Det gælder alle boliger på markedet - også dem, der kommer til salg hos andre mæglere. Du får også besked om såkaldte diskretsager, der ikke er til salg på nettet. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de senest solgte boliger i Varde. Skal vi også sælge din? Eller er du bare nysgerrig på, hvad den er værd? Så start med et gratis og uforpligtende Salgstjek.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil: 40200933

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.2 ud af 10      39 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.