Ontdek de nieuwste Sony Alpha 7C II en de Alpha 7C R!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Foto's zijn meer dan pixels: maak je herinneringen tastbaar!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

MAAK AL JOUW
HERINNERINGEN TASTBAAR

 
Breng je herinneringen tot leven met fotoafdrukken, zelfs in het digitale tijdperk. Foto’s zijn zo veel meer dan pixels op een scherm; ze vertellen verhalen en vangen kostbare momenten. Wil jij meer weten over de verschillende manieren om je foto's te printen? Ontdek onze diverse afdrukopties, van instant camera's voor directe resultaten tot fotoprinters voor snelle afdrukken. Of je nu een opvallende muurdecoratie wilt of een fotoboek om door te bladeren. Wij helpen je op weg!
 
 
 
 
 

Beste fotoprinters voor 2023

 

Wil jij graag je foto’s tentoonstellen? Of juist delen? Dan is een goed afgedrukte foto natuurlijk erg belangrijk. Je kan er voor kiezen om dit bij een printshop te laten doen, maar voor extra creatieve vrijheid kan je het best je foto’s zelf afdrukken. Met de vele verschillende fotoprinters op de markt is het soms moeilijk kiezen. Wij hebben de top 10 beste fotoprinters voor 2023 voor je op een rijtje gezet om de keuze makkelijker te maken!

 
 
 
 

Canon imageFORMULA RS40

 

De Canon imageFORMULA RS40 Photo scanner zorgt ervoor dat jij jouw herinneringen opnieuw kunt beleven door ze te digitaliseren. Met de RS40 kun je oude en nieuwe foto's met een verbeterde beeldverwerking delen met jouw familie en vrienden.

 
 
 

NIEUWE VAN SONY

 
 
 
 
 
 
 
 
 

INTERESSANT
VOOR JOU!

 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2023
 

 


 
  * Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden.