CAT GC-serie nu ook leverbaar in Nederland
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
FOTOREPORTAGE | Testen en reviseren van common-rail injectoren
Hij doet zijn werk onder hoge druk, met extreem kleine toleranties en levert grote prestaties als het gaat om brandstofbesparing en minder uitstoot van schadelijke stoffen; de moderne common-rail-dieselinjector. Totdat… een zandkorrel of andere vervuiling door de kleine kanaaltjes raast. Dan is het zomaar voorbij met het rendement. Diesel Büchli test injectoren met de modernste apparatuur en reviseert ze volgens de normen van toonaangevende fabrikanten zoals Bosch. Een héél precies klusje.
CAT GC-serie nu ook leverbaar in Nederland

Caterpillar machines uit de GC-serie zijn nu ook leverbaar in Nederland. De serie bestaat uit drie modellen graafmachines en één model wiellader. De graafmachines zijn al eerder in Europa geïntroduceerd in Europa en voldoen nu ook aan de Nederlandse standaard.

Lees verder >
Iveco lanceert nieuwe generatie bouwtrucks

Iveco heeft in Madrid een compleet nieuwe generatie zware bedrijfswagens gepresenteerd. Onder de namen S-Way en X-Way begint het merk met de langeafstandsvoertuigen en de bouwtrucks. Later volgt nog de T-Way voor het echte off-road werk.

Lees verder >
‘Huren van materieel verlaagt de CO2-uitstoot’

Het inhuren van bouwmaterieel kan een bijdrage leveren aan de vermindering van de CO2-uitstoot. De Europese verhuurorganisatie ERA spreekt van reducties van 30 tot soms meer dan 50%, doordat het huren van machines efficiënt gebruik ervan stimuleert.

Lees verder >
10 DAF-betonmixers met Veldhuizen WS voor A. Jansen

A. Jansen BV uit Son heeft tien nieuwe DAF-trucks met betonmixeropbouw in gebruik genomen. De trucks zijn geleverd door Truckland. De 12 kuubs opbouw is verzorgd door Mulder. De DAF-trucks hebben met hun 8×4 configuratie een nuttig laadvermogen van 27 ton.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright