ELF Voetbal nieuwsbrief van 10-04-2020
Fottiti, Paesi Bassi! Of hoe Italië sportief wraak nam

Het zit even niet zo lekker tussen Italië en Nederland, daar hoeven we niet moeilijk om te doen. Onze minister heeft op een wat horkerige manier geroepen dat Italië enige steun in deze crisis kan vergeten, want Europese samenwerking telt kennelijk alleen als je in een ander land een paar ziekenhuisbedden nodig hebt. Het enige wat we kunnen doen om onze amici een hart onder de riem te steken: een paar zeges van hun clubs op die uit het land van Wopke Hoekstra. Prego!


Lees verder
Schrijf je in voor de PANNA! Football Experience!

Wil jij ook ervaren hoe het is om te leven als een echte profvoetballer? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Football Experience en ontvang 15% vroegboekkorting op dit geweldige voetbalkamp!

Lees verder
Win een halfjaarabonnement met deze enquête!

Een halfjaarabonnement op PANNA! of ELF Voetbal winnen? Beantwoord de vragen in onze enquête!

Lees verder
In beeld; de indrukwekkende erelijst van Sergio Ramos

Bij Real Madrid stond men afgelopen week zonder twijfel even stil bij de 34e verjaardag van Sergio Ramos. De aanvoerder van de grootmacht is al jaren een sterkhouder in het Estadio Santiago Bernabéu. In totaal pakte hij in zijn loopbaan al 25 prijzen.

Lees verder
Interview Ajax-speelster De Sanders: ‘Matthijs is mijn grote voorbeeld’

Veel aanvalsters staan liever niet tegenover haar in het veld. Ajax-speelster Kay-lee de Sanders (22) is een bikkelharde verdediger en dat heeft ze niet van een vreemde! Zo voetbalde ze samen met Matthijs de Ligt bij FC Abcoude. In PANNA! 48 sprak De Sanders uitgebreid over haar held, de overgang naar droomclub Ajax en haar unieke stijl.

Lees verder