Fra alle os til alle jer – masser af julegaveideer

2 years ago
  • Html
  • Text
Nyhedsbrev fra Egmont - har du problemer med at se nyhedsbrevet, klik her
   
 
   
 

Køb et gavekort til biografen

Gode film skal ses i biografen, så hvorfor ikke forkæle en du holder af med en oplevelse foran filmlærredet? Giv et åbent biogavekort tilsat masser af popcorn og sodavand, eller vælg imellem en af vores andre biografoplevelser.

KØB GAVEKORT HER  
 
     
 
   
 

Julens gavekort

På gogift.com kan du finde hundredevis af gavekort. Køb gavekortet i dag og få det leveret allerede i morgen.

KØB GAVEKORT HER  
 
     
 
   
 

Du kan stadig nå det: Deltag og vind lækre præmier hver dag!

På euroman.dk, alt.dk og voresborn.dk kan du fra den 1.-24. december vinde flotte præmier i årets julekalenderkonkurrencer. Tilmeld dig konkurrencenyhedsbrevet, og modtag en daglig mail med dagens tre låger, så går du ikke glip af konkurrencerne og de flotte præmier!

TILMELD DIG HER  
 
     
 
   
 

Den Store Venlige Kæmpe er et sikkert julegavehit

Fra i morgen kan du sikre dig årets jule- eller mandelgave med filmen Den Store Venlige Kæmpe. Den tredobbelte Oscar® vinder, Steven Spielberg, vender tilbage til eventyrets verden, med Roald Dahls spektakulære magiske fortælling om pigen Sofie, der introduceres til kæmpernes land af den store venlige kæmpe der modsat sine artsfæller nægter at spise børn. Sammen tager de på en uforglemmelig rejse for - én gang for alle - at stoppe de andre kæmpers uheldige adfærd...

KØB FILM HER  
 
     
 

Du modtager denne mail, med forslag til gode oplevelser og produkter, fordi du har tilmeldt dig Egmont Koncernens fælles nyhedsbrev. Tilmeldingen er ofte foretaget via en konkurrence på vores websites, Facebook eller øvrige aktiviteter.
Egmont koncernen består blandt andre af Nordisk Film, Billetlugen, Gavekortet.dk, Vægtkonsulenterne og Egmont Publishing.

Har du spørgsmål eller kommentarer så skriv til os på oplev@egmont.com
Du kan når som helst afmelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke afmeldShare this newsletter on

© 2019