Bekijk het resultaat en alle producten | DIY: kastbank met opbergruimte
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Alles over de make-over
Toen Benno en Melanie de kans kregen om hun huurwoning te kopen, twijfelden ze geen moment. Als huurders lieten ze het een en ander liggen, maar nadat ze het karakteristieke herenhuis hadden gekocht wilden ze alles aanpakken. Stylist Frans kwam als geroepen. Hij gooide de indeling om en vond een oplossing voor de opvallende haard midden in de kamer. Bekijk het resultaat en alle gebruikte producten uit de make-over.
 
 
 
 
Tegels in de keuken
Frans koos voor groene wandtegels in de keuken van Benno en Melanie. Mooi én praktisch. Ontdek hier nog meer manieren voor het tegelen van de keukenwand.
 
 
 
Volgende week zie je...
Stylist Marianne bij Michel en Kelly in Ede. Het stel woont anderhalf jaar in een nieuwbouwhuis, maar heeft nu al spijt van de plek van de keuken. Bekijk de sneak peek.
 
 
 
Frans blikt terug
Benieuwd welke stylingkeuzes stylist Frans voor de make-over in Rotterdam heeft gemaakt en waarom? In dit artikel blikt hij terug met voor- en na-foto's. 
 
 
 
 
DIY: kastbank met opbergruimte
Extra zitplek én opbergruimte: er zijn veel redenen waarom we deze kastbank het liefst vandaag nog aanschuiven. Deze DIY zelf maken? Lees hier het stappenplan.
 
 
 
Shop de stijl
Benno houdt van licht en strak, voor Melanie kan het niet gek genoeg. Frans combineerde hun woonsmaken en creëerde een 'Soft Eclectisch' interieur. Fan van deze make-over? Shop producten in dezelfde stijl.
 
 
Shop de stijl
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid