Bekijk het resultaat en alle producten | haal interieurinspiratie uit kunst
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Alles over de make-over
In de laatste aflevering van dit seizoen was stylist Frans bij Derk en Martien in Voorburg. Sinds een half jaar wonen ze samen met hun dochters in het ouderlijk huis van Derk, maar van dat 'ouderlijk huis-gevoel' willen ze af. Maar hoe, als de één van kleur houdt en de ander van zwart, wit en grijs? Bekijk het resultaat en alle gebruikte items.
 
 
 
 
Oer-Hollands behang
Frans liet Hollandse meesters terugkomen in Voorburg. Bijvoorbeeld in de eethoek. 'Een oer-Hollandse plaat, maar wel heel chic.' Zo verwerk je het in je interieur.
 
 
 
Vorige week...
Creëerde Liza de ideale borrelplek voor Sarah, Rick en hun dochters. Mét prachtig uitzicht over de weilanden van Woubrugge. Aflevering gemist? Kijk hem hier terug.
 
 
 
 
Happy Feet
Voetjes óp de vloer! Dat wil je wanneer de vloer altijd de perfecte temperatuur heeft. Dit zijn de 5 grootste voordelen van vloerverwarming.
 
 
 
5 vragen aan Frans
Benieuwd welke stylingkeuzes Frans heeft gemaakt voor de laatste make-over van dit seizoen? Hij blikt hier terug met voor- en na-foto's.
 
 
 
Inspiratie uit kunst
Van glorieuze wolkenlucht tot fris baksteenrood en stemmig Noordzeegrijs: we kijken de kunst graag af bij Hollandse meesters als het gaat om subliem kleurgebruik.
 
 
 
Shop de stijl
'Cosy Dutch Design', zo noemt Frans de stijl van de laatste make-over van dit seizoen. Geïnspireerd geraakt? Shop producten in dezelfde stijl.
 
 
Shop de producten
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid