Bekijk en bestel: Free a girl penning in coincard
Beste meneer / mevrouw Do
Vandaag is de allereerste Free a Girl penning geslagen! Ambassadrice van de organisatie, Monica Geuze, sloeg middels een handslag het eerste exemplaar, tijdens het 15-jarig jubileumfeest van Free a Girl in Amsterdam.

‘Free a Girl heeft in de afgelopen jaren zo ontzettend veel bereikt! Van het creëren van een shift in bewustwording tot het bevrijden van meisjes uit afschuwelijke omstandigheden en hen de mogelijkheid bieden van een nieuwe, sterke toekomst. Ik vind dat waanzinnig en ben trots om als ambassadeur onderdeel te zijn van deze bijzondere en daadkrachtige organisatie’, vertelt Monica.

Aandacht voor bevrijding van seksuele uitbuiting
Met de Free a Girl penning vraagt de Koninklijke Nederlandse Munt aandacht voor de seksuele uitbuiting van jonge kinderen: naar schatting zitten zo’n 1,2 miljoen kinderen vast in een situatie van seksuele uitbuiting. Free a Girl ondersteunt wereldwijd activistische organisaties die er alles aan doen om meisjes te bevrijden: bevrijdingsteams trappen hier letterlijk deuren voor in.

Heeft u de Free a Girl penning nog niet besteld? Dat kan hier! De coincard is voor het eerst in de geschiedenis van de Koninklijke Nederlandse Munt voorzien van een QR-code voor het claimen van een gratis NFT. Er zijn 5 verschillende NFT's met een eigen ontwerp en oplage die vollledig willekeurig aan de coincards zijn gekoppeld. Hier leest u meer informatie! 
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Free a girl penning in coincard
Bekijk en bestel: NFT bij KNM
Privacy  •  Voorwaarden