Fiets - nieuwsbrief week 26 - 2018
Fiets

Aanbieding: 2 voor de prijs van 1

Vifit Sport Recovery Bar

Vifit Sport is de trotse sponsor van Team LottoNL-Jumbo en samen met hen hebben ze er alles aan gedaan om de perfecte recovery bar te produceren. Elke reep bevat 20 gram proteïne, precies de benodigde hoeveelheid die je spieren helpt herstellen! Voor het optimale resultaat neem je de repen binnen 30 minuten na je training. Speciale aanbieding voor Fiets-lezers: je ontvangt 2 dozen recovery bars voor de prijs van 1! Ga naar de webshop, plaats 2x het product in je winkelmand en gebruik op de afrekenpagina de kortingscode: BARS.

Fiets

5e generatie

Review: Sensa Giulia G2 Disc

Een 100 procent zwarte racer? Daar zijn we nog steeds gek op, in de verkoop is het een van de best verkopende kleuren. De Sensa Giulia G2 is er in een standaard uitvoering, een aero model en natuurlijk een met schijfremmen. Generation 5 carbon met een kleine aero inkeping bij de balhoofdbuis. Bestellen en knallen maar!

Fiets

Dopingreglement

Froome en de feiten

De Tour staat op het punt van beginnen en het lijkt onvermijdelijk dat Chris Froome aan de start staat. De kopman van Team Sky ligt onder vuur, maar is dat terecht? Op het hoofdredactionele stukje van Rodrick de Munnik in Fiets 7 kwamen behoorlijk wat reacties. Rodrick toonde zich een warm pleitbezorger van de rechtstaat. Fiets probeert feiten en meningen te scheiden.

Fiets

De opvolger

Nieuw: Canyon Lux

Het was lang wachten op een opvolger van de oude vertrouwde Lux, maar na vier jaar is er dan de nieuwe telg in de Canyon-familie. En de nieuwe versie lijkt in geen enkel opzicht meer op zijn voorganger. Oké, de flex stays zijn gebleven, maar verder is de fiets volledig anders geworden.

Fiets

De ultieme beloning

Een gratis 6-pack à BLOC bier bij Fiets!

Op de redactie kunnen wij een ijskoud biertje na een lange dag in de beugels wel waarderen. Daarom ontvang je nu zes nummers Fiets, de Fiets Training- en Voedingsgids én een 6-pack à BLOC bier voor slechts €27,50. Een korting van maar liefst 50% op de totale winkelwaarde!

Fiets

Zwaarste tocht ter wereld

Mijn fiets & ik: Eduard

Voor de rubriek 'Mijn fiets & ik' kunnen Pedala- en Fiets-fans persoonlijke fietsverhalen insturen. Deze week het verhaal van Eduard, die al 30 jaar op rij de zwaarste fietstocht ter wereld fietst. Op 73-jarige leeftijd ruim 540 kilometer fietsen met 4.000 hoogtemeters en dat alles op één dag? Eduard deed het!

Fiets

Bescherm je oren

Fiets veiliger met Helmet Angels

Of de aanblik van deze Helmet Angels ooit gaat wennen betwijfelen we, maar aan de werking twijfelen we niet. Ze beschermen je tegen gehoorschade door ruis én zorgen ervoor dat je verkeer van achteren beter hoort aankomen. En in de winter houden ze je ook nog eens warm… Wat wil een mens nog meer?

Fiets

Alles weten over de Tour de France?

Haal dan nu het Officiële Tour de France Pakket 2018 in huis!

Dit pakket bestaat uit de 196 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2018, vier retrofoto’s, invulposter, scheurkalender en leesboekje met de mooiste Tourverhalen.

Liever de Officiële Tour de France Gids los kopen? Dat kan natuurlijk ook!

Volg Fiets ook op
Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer