Kamera Klapper: Onbelemmerd zicht in elke weersomstandigheid, aanbieding geldig t/m 10 oktober 2021. Op = op
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Full Frame Festival: Ontvang tijdelijk een accessoirebundel t.w.v. €628,- bij aankoop van geselecteerde systeemcamera's
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
logo
Full Frame Festival

Tot en met 27 oktober 2021 ontvang je bij aanschaf van geselecteerde full frame camera's een gratis accessoirebundel ter waarde van maar liefst €628! Deze bundel bestaat uit Adobe Lightroom + Photoshop bewerkingssoftware, de Wacom Intuos Pro M, een boek van Scott Kelby en een Profotonet cadeaukaart ter waarde van minimaal €100.

De bundel wordt automatisch toegevoegd aan je winkelwagen, dus je hoeft hier niets voor te doen.


> BEKIJK ACTIE
Onbelemmerd zicht in elke weersomstandigheid
Bushnell Engage X 10x42
Met de Bushnell Engage X 10x42 kom je 10x dichterbij jouw onderwerp. Deze hoogwaardige dakkant verrekijker in lichtgewicht behuizing beschikt over een volledig meerlaags gecoat optiek waardoor je altijd geniet van een helder en levendig beeld. De kijker is met een IPX7-rating waterbestendig en geeft dankzij Bushnell’s EXO Barrier™ in elke weersomstandigheid een scherp en onbelemmerd zicht. Een soepel scherpstelwiel helpt je om snel en moeiteloos jouw onderwerp scherp in beeld te krijgen. De dioptriecorrectie zorgt ervoor dat dit een verrekijker is voor elk paar ogen.
  • Kwalitatieve dakkant verrekijker met 10x vergroting
  • Robuuste, waterbestendige maar toch lichtgewicht behuizing
  • Hoogwaardige optiek met volledige meerlaagse coating voor helder beeld
  • Altijd een scherp beeld, ook bij regen of situaties met veel stof
  • Soepel scherpstelwiel voor moeiteloos focussen
* Deze actie is geldig t/m 10-10-2021 zolang de voorraad strekt.
 
 
Bekijk onze review
 
Waarom deze verrekijker?
Breed inzetbare verrekijker
Zoals de naam al doet vermoeden beschikt de Bushnell Engage X 10x42 over 10x vergroting en 42mm lenzen met kwalitatief loodvrije BaK-4-glas. In de praktijk levert dat een gezichtsveld op van 102 meter op 1000 meter, oftewel een beeldhoek van 5,8°. Dat maakt de kijker breed inzetbaar. Gebruik hem dus voor het spotten van dieren tijdens een mooie wandeling, maar ook voor evenementen of op reis. Met een gewicht van 620 gram en een lengte van slechts 15 centimeter hoef je de kijker zeker niet thuis te laten omwille van gewichts- of ruimtebesparing.
Volledig meerlaags gecoat optiek
Ondanks het kleine formaat schuilt er in de Bushnell Engage X 10x42 een indrukwekkende optiek. Door een volledige meerlaagse coating wordt er veel licht doorgelaten waardoor je ook bij schemering een helder zicht hebt. Bovendien zorgen de coatings ervoor dat je minder last hebt van schitteringen en je beeld contrastrijker wordt. Bushnell heeft het glas aan de voorzijde voorzien van EXO Barrier™, een coating die ervoor zorgt dat regen, sneeuw, mist, stof, olie of ander vuil zich niet hecht aan het glas, waardoor je in elke omstandigheid een scherp en onbelemmerd zicht behoudt.
Ergonomisch ontwerp voor iedere gebruiker
Zoals gezegd neem je de Bushnell Engage X 10x42 gemakkelijk mee dankzij zijn compacte formaat. Daarbij ligt hij met een duurzame rubberen grip fijn in de hand en krijg je niet snel vermoeide armen bij langdurig gebruik. De aanpasbare oogschelpen zorgen ervoor dat de kijker zowel voor bril- als niet-brildragers geschikt is. Tevens beschikt hij over dioptriecorrectie waardoor je de kijker op elk paar ogen kunt afstellen.
Een groot scherpstelwiel zorgt ervoor dat je altijd moeiteloos focust op jouw onderwerp, ook op een korte afstand vanaf 4,5 meter. Blijf je langer op de uitkijk staan? De Engage X 10x42 is door middel van een optionele Tripod Adapter ook geschikt voor gebruik op een statief.
* Deze actie is geldig t/m 10-10-2021 zolang de voorraad strekt.
 
What's in the box?
Standaard meegeleverd:
1. Bushnell Engage X 10x42
2. Draagriem
3. Draagtas
 
* Deze actie is geldig t/m 10-10-2021 zolang de voorraad strekt.
 
combideals
  Maak je aankoop compleet  
Combideal korting
ZEISS COMFORT HARNESS
Draag je verrekijker veilig en altijd binnen handbereik met je mee
49,95 29,95
Bekijk nu
 
Combideal korting
ZEISS COMFORT HARNESS + LENSPEN BINOCULAR
Reinig gemakkelijk jouw verrekijker
64,90 43,40
Bekijk nu
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

       
 
Volg ons:
Kamera Express
info@kamera-express.nl
085 - 88 88 013
E-mailvoorkeuren | Direct uitschrijven | Privacy beleid