Tips om onkruid in grind te voorkomen | 5x aan- of uitbouwinspiratie
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Funda find: ondersteboven van dit Friese boerderij-appartement
Dit noemen we pas écht een funda find. Waar dit moderne boerderij appartement buiten nog één groot raadsel is, valt binnen alles op zijn plek. Hoe zit het met deze op zijn kop gebouwde boerderij? Kijk binnen!
 
 
 
5x aan- of uitbouwinspiratie
Zou je zelf ook wel wat extra vierkante meters aan je huis willen hebben? Deze bewoners deden dat op unieke manieren. Kijk binnen in deze huizen met elk een bijzondere aan- of uitbouw.
 
 
Zo creëer je meer schaduw in de tuin
We genieten het liefst van elke zonnestraal maar een fijne schaduwplek in de tuin is ook belangrijk. Met deze tips creëer je meer schaduw én gezelligheid in je tuin.
 
 
 
Hello summer!
Deze raambekleding is summerproof én ideaal voor openslaande deuren. Wil je hebben!
 
 
Zo voorkom je onkruid in grind
Onkruid vergaat niet... Of wel? Zodra het buiten warmer wordt, schiet het onkruid de grond uit. Wij hebben vijf tips op een rij gezet om het grind onkruidvrij te houden.
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid