Behendigheid nieuwsbrief vrijdag 1 april

1 april 2016


Er zijn vandaag 3 nieuwe Behendigheid spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

2020 Tetra
Kung Fu Panda 3
Dr. Atom & Quark: Farm Fever
2020 Tetra

Er komen steeds weer nieuwe blokken naar beneden die je zo goed mogelijk in elkaar moet passen en meten. Wanneer je een rij vol met blokken hebt, zal deze verdwijnen en zal je geld verdienen. Je kan de blokken van richting veranderen en mocht je tegen problemen aanlopen dan kun je het geld gebruiken om extra's te kopen. Bommen die je blokken opblazen, blokken die van vorm veranderen, wat je maar wil. Hoe lang kun jij overleven?
Kung Fu Panda 3

Po heeft alle kneepjes van de Kung Fu natuurlijk al onder de knie, maar zijn vrienden in het Panda dorp niet. Het is hoog tijd om ze dit te leren! Neem ze mee op avontuur en leer ze alles om het dorp te kunnen beschermen. Spring over de obstakels, verzamel eten en versla de vijand. Succes, leermeester!
Dr. Atom & Quark: Farm Fever

Dokter Atom en zijn kleine, vriendelijke hond Quark hebben een gloednieuwe leuke game voor je ontwikkeld. Deze keer zijn ze op de boerderij en willen ze al die lekkere groenten gaan oogsten. Kan jij alle lijkende groenten bij elkaar slepen. Je speelt ze pas weg, als er drie langs elkaar staan. Succes!


Heb je eens één van de volgende populaire Behendigheid spellen gespeeld?

Neave Tetris
Neave Tetris
Goodgame Big Farm
Goodgame Big Farm
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

Bomb It 4
Bomb It 4
Time to Kill
Time to Kill


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.