Nieuwsbrief dinsdag 26 juli

26 juli 2016


Er zijn vandaag 6 nieuwe spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

Galaxy Domination
Dragon Fortress
PokéVision
Galaxy Domination

Vlieg van planeet naar planeet om het heelal te verkennen. Maar pas op, de raketten vliegen je om de oren. Let dus goed op waar en wanneer je vliegt, want je kan zomaar opgeblazen worden. Hoe ver kom jij om het heelal te ontdekken?
Dragon Fortress

Draken en mensen kunnen in vrede samen leven. Helaas denken de oude draken daar anders over. Ze hebben de stad vernield, dus je moet weer opnieuw beginnen. Herbouw de stad en bescherm iedereen tegen de gewelddadige draken. Verbouw gewassen, bouw training arena's en plaats grote muren ter bescherming.
PokéVision

Kom te weten waar bij jou in de buurt pokémon te vinden zijn of waar je zo snel mogelijk naartoe moet om ze te gaan vangen. Deze kaart geeft zelfs aan hoe lang de pokémon nog op dezelfde plek te vinden is. Hou de kaart dus goed in de gaten en vang ze allemaal!
Poke Radar
Pokémon FireRed Version
Gem Boom
Poke Radar

Ben jij ook in de ban van het populaire Pokémon Go? Laat je vrienden dan weten waar zij een pokémon kunnen vinden. Misschien zit er wel een bij je in de straat, op school of bij de buren. Je weet maar nooit! Deel je kennis en kom zo ook te weten waar jij speciale Pokémon kan vangen.
Pokémon FireRed Version

Het razend populaire Pokémon is terug! Herleef dit spel uit de jaren negentig nu op je eigen computer. Het doel is nog steeds hetzelfde: vang en train zoveel mogelijk Pokémon om uiteindelijk een Pokémon meester te worden. Om je voortgang op te slaan kun je gebruik maken van de knoppen in de balk die omhoog schijven als je naar de onderkant van het scherm beweegt. Hiermee kun je ook het opgeslagen spel weer inladen. Zo gaat er niks verloren en kun je doorgaan wanneer je maar wil!
Gem Boom

Om geld te verdienen gaat deze mol onder de grond werken. Hij moet diamanten verzamelen die diep in de mijnen verborgen liggen. Laat de bom precies op tijd ontploffen om de diamant uit de steen te halen. Er zullen steeds meer obstakels volgen en steeds moeilijker worden, maar jij geeft niet op toch?


Snelle stijgers! Heb je al één van deze populaire spellen geprobeerd?

Jewel Curse
Jewel Curse
Mighty Dragons
Mighty Dragons
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

Battle Panic
Battle Panic
Zwaarden en Sandalen 1
Zwaarden en Sandalen 1


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.