Nieuwsbrief donderdag 10 maart

10 maart 2016


Er zijn vandaag 5 nieuwe spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

Stella's Dress Up: Going Out
Combatants
Wheelie Legend
Stella's Dress Up: Going Out

Stella gaat ieder weekend uit en ieder weekend moet ze een nieuwe outfit hebben. Wie dat allemaal betaald? Ken mag het weten. Vanavond is ze een beetje inspiratieloos en dus mag jij haar helpen met uitzoeken. Kies jij de beste outfit?
Combatants

Deze combatants zijn bloedserieus. Niemand heeft ooit gezegd dat een huurling zijn, gemakkelijk is. Strijd tot de dood op dit speelveld. Verschillende wapens liggen verspreid over de map, dus wees er snel bij. Wat ga je spelen? Ga je voor Capture the flag? Of speel je liever een ouderwetse Deathmatch. Jij bepaalt het in deze chaos.
Wheelie Legend

Vroeger in mijn oude dag, deden we niets anders dan wheelies. Jullie kinderen doen dat vandaag de dag niet meer. Oh toch wel? Laat dan maar eens zien!
Madmen Racing 2
I.C.S 2
Madmen Racing 2

Deze gekke mannen zijn weer klaar voor een nieuwe race, jij ook? Behaal het doel van iedere race om naar de volgende race door te mogen gaan. Het geld dat je hiermee verdient kun je gebruiken om je wagen te upgraden. Of je koopt zelfs een nieuwe rijder. Alles om te winnen!
I.C.S 2

Deze wetenschapper heeft een dodelijke ziekte. Hij moet de zon zo veel mogelijk ontwijken. Als hij te lang in de zon staat, zal hij in vlammen opgaan. Lukt het jou om alle levels te behalen zonder hem levend te laten verbranden? Ren, spring en vlieg over de obstakels heen terwijl je een watertank probeert te bereiken. Die zal hij nodig hebben voor zijn verbrande huid.


Snelle stijgers! Heb je al één van deze populaire spellen geprobeerd?

Solitaire Quest Pyramid
Solitaire Quest Pyramid
Arc of Templar
Arc of Templar
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

Mobil 1 Racing Academy
Mobil 1 Racing Academy
Goalkeeper Premier
Goalkeeper Premier


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.