Nieuwsbrief donderdag 7 juli

7 juli 2016


Er zijn vandaag 7 nieuwe spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

Farm Days
Magical Pet Swap Shop
Cave of Doom
Farm Days

Bouw de boerderij van je dromen! Zorg voor de dieren, plant en oogst groenten en maak producten zoals kaas en melk. Vergeet ook niet je vrienden te bezoeken en te helpen, want dit kan jou ook weer extra's opleveren. Veel plezier, boer(in)!
Magical Pet Swap Shop

Je hebt de eer om bij de enige echter huisdier wissel shop te werken! Hier kunnen dieren in alle andere dieren getransformeerd worden die je maar wil. Een hond kan een rendier worden en een kat zelfs een varken. Luister naar de wens van de klant en probeer een vijf sterren beoordeling te krijgen.
Cave of Doom

Je zit gevangen in deze gevaarlijke grot. Vlieg van links naar rechts en ontwijk de ijzeren zwarte spiezen aan de zijkant. Maar niet alleen de zijkant brengt je in gevaar. Boven je vind je dezelfde ijzeren spiezen en onder je vind je kokend lava. Hoe lang ga jij overleven?
The Sorcerer
Skyforge
Pix Hop
The Sorcerer

De gekleurde ballen doorlopen een bepaalde route in het veld. Aan jou de taak, als tovenaar, om deze zo snel mogelijk weg te halen. Dit kun je doen door gekleurde ballen in de rij te schieten en drie of meer ballen met dezelfde kleur te combineren. Wees snel, want voordat je het weet hebben ze het zwarte gat al bereikt.
Skyforge

Welkom in de wereld van Skyforge. Waar je dagenlang kan rondlopen op zoek naar het adembenemende monster en de meest uiteenlopende plaatsen. In deze online multiplayer game, bouw jij je eigen character en bepaal jij wat je gaat doen. Ga jij meerdere kerkers bezoeken? Op zoek naar de beste uitrusting? Ontdek het in Skyforge.
Pix Hop

Laat deze pixel zo lang mogelijk springen. Zonder in de afgrond te vallen of neergeschoten te worden. Tijdens het springen kun je zelfs andere pixels verzamelen die je score omhoog kunnen halen. Blijf dus springen en win!
Unite
Unite

Deze genummerde blokken hebben elkaar nodig om te kunnen groeien. Laat drie of meer dezelfde blokken aan elkaar grenzen om ze te laten groeien. Hiermee zorg je ook weer voor meer ruimte om nieuwe blokken te plaatsen. Ga zo door totdat je drie sterren met elkaar gecombineerd hebt, want deze zorgen voor een explosie. Hoe lang kun jij doorgaan?


Snelle stijgers! Heb je al één van deze populaire spellen geprobeerd?

Mahjong FRVR
Mahjong FRVR
Euro Soccer Stars
Euro Soccer Stars
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

Slechte IJsco 1
Slechte IJsco 1
Big Head Football
Big Head Football


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.