Nieuwsbrief maandag 28 maart

28 maart 2016


Er zijn vandaag 4 nieuwe spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

Wasteland Siege
Easter Bedroom Design
Baby Hazel Easter Fun
Wasteland Siege

In deze woestenij is weinig leven. Er staat alleen een eenzame toren die helemaal vol zit met rebellen. Jij hebt ze zover gekregen, om eruit te gaan. Nu is de toren van jou. Maar niet voor lang. Verdedig de toren met alles wat je hebt. En met alles bedoelen we de laser wapens die jij kan maken.
Easter Bedroom Design

Pasen komt eraan en wij geven jou de gelegenheid voor een nieuwe slaapkamer. Wil je een slaapkamer met een Pasen thema? Dat kan! In dit spel kan je alvast kijken hoe je slaapkamer eruit komt te zien. Super gaaf!
Baby Hazel Easter Fun

Baby Hazel is achter in de tuin aan het spelen met de dieren om haar heen. Kom erachter wat baby Hazel wil gaan doen door om te gaan met de spullen in de tuin en de dieren. Het lijkt erop dat dit een prachtige Paasmiddag word.
Solitaire Classic Easter
Solitaire Classic Easter

Voor Pasen hebben we dit enorm populaire spel in een nieuw jasje gestoken. Je speelt met speciale Paas kaarten een potje solitaire. Combineer de kaarten om en om, en van hoog naar laag, in het speelveld. Om het helemaal af te maken, maak je vier perfecte stapels. Van iedere soort een stapel van laag naar hoog. We houden ook je tijd en zetten bij, dus je kan jezelf blijven verbeteren. Veel plezier!


Snelle stijgers! Heb je al één van deze populaire spellen geprobeerd?

Name That Pokémon
Name That Pokémon
Timber Trucker
Timber Trucker
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

De Boeman
De Boeman
Mafia Battle
Mafia Battle


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.