Nieuwsbrief zondag 13 maart

13 maart 2016


Er zijn vandaag 3 nieuwe spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

Ultimate Tower
The Big Pig Game
The Return 2
Ultimate Tower

Je vader is vannacht overleden. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt zijn land ook nog eens aangevallen. Jij bent nu de leider, dus gedraag je ook zo. Roep je leger bij elkaar, bouw een toren vol verdediging en laat de vijand maar komen. Jouw boogschutters en zwaardvechters gaan ze te lijf! En geen nood, je hebt genoeg mogelijkheden om je leger uit te breiden en te verbeteren. Ben je klaar voor de strijd, prins?
The Big Pig Game

Dit biggetje heeft honger. Hij heeft altijd honger. En dan eet hij ook alleen maar ongezonde dingen. Van groentes gaat hij dood, dus zorg dat je deze ontwijkt. Bepaalde dingen die hij eet zorgen voor extra krachten. Let er dus op wat hij nodig heeft en zorg dat hij zijn weg zorgeloos kan vervolgen. Hoe ver ga jij met hem het bos in?
The Return 2

Ze zijn weer terug! De aliens zijn terug! Je gaat ze nu voor eens en voor altijd wegjagen. Pak je wapen en zorg dat ze je niet te pakken krijgen. Iedere dode alien levert jou weer geld op. Hiermee kun je nieuwe wapens kopen of je speciale krachten upgraden. De parachutes die je onderweg tegenkomt zullen je helpen, dus verzamel deze. Succes, dappere strijder!


Snelle stijgers! Heb je al één van deze populaire spellen geprobeerd?

1010 Deluxe
1010 Deluxe
City Connect
City Connect
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

Jewel Academy
Jewel Academy
Mega Miner
Mega Miner


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.