Nieuwsbrief zondag 3 april

3 april 2016


Er zijn vandaag 4 nieuwe spellen toegevoegd op FunnyGames.nl:

Sun Beams 2
Monkey Go Happy Survive
Family Funday
Sun Beams 2

Soms nemen wij de zon voor lief. We hebben geen besef van wat de zon allemaal moet doen, om bij ons te komen. Hij moet een flinke weg banen door het wolkendek. Kan jij hem navigeren. Verschillende wolken, hebben verschillende functies. Let dus goed op!
Monkey Go Happy Survive

Monkey Go Happy. De aap detective is weer terug. Alleen heeft Monkey Go Happy deze keer geen zaak die hij moet oplossen. Hij moet zien te overleven. Dat is vrij moeilijk, want verschillende opdrachten volgen elkaar snel op. Hoe lang kan jij het volhouden?
Family Funday

Zondag, fundag toch? Deze liefhebbende vader gaat samen met zijn gezin uiteten op zondag. Als hij aankomt vertelt de verkoper hem doodleuk dat hij geen aardappelen of vis heeft. Of jij dat als vader even kan regelen. Normaal doe je niet mee aan zo'n geintjes. Maar je gezin moet toch echt eten. Het is vader tijd.
Lampshade
Lampshade

Je bent gevangen en zit vast in het duister. Je ziet helemaal niets voor je. Je moet een weg hieruit vinden. Er is maar één manier. Je moet dapper zijn en in het duister springen. Kijk dus verder dan je neus lang is. Hoe moeilijk dat ook is. Ga op zoek naar de uitgang.


Snelle stijgers! Heb je al één van deze populaire spellen geprobeerd?

Lethal Race
Lethal Race
Star Wars The Old Republic
Star Wars The Old Republic
 

Probeer ook eens één van de volgende spellen!

Biljart Spelen
Biljart Spelen
Stormy Castle
Stormy Castle


  FunnyGames nieuwsbrief, ©2016 Tibaco Internet Media B.V.
Instellingen
 
Uitschrijven
 

Werkt de uitschrijfknop hierboven niet? Klik dan hier om je uit te schrijven voor onze nieuwsbrief.