FURIOSA

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week zien we Furiosa vele beproevingen doorstaan in Furiosa: A Mad Max Saga, vertonen wij de live registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk Carmina Burana, belandt Gary in een web van leugens, bedrog en escalerende belangen in Hit Man, kunnen de kleintjes genieten van de nieuwste avonturen van Dora the Explorer en Paw Patrol tijdens de Kleuterbios: Nick Jr. Lentebios en kun je alvast tickets scoren om de populaire Bad Boys weer terug op het witte doek te zien in Bad Boys: Ride or Die en om ‘your friendly neighborhood Spider-Man’ te zien in Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3!
BAD BOYS: RIDE OR DIE
Deze zomer keren de wereldwijd populaire Bad Boys terug met hun bekende mix van spectaculaire actie en buitensporige comedy, maar deze keer met een twist: Miami’s beste agenten zijn nu zelf op de vlucht.

Haal hier je tickets
SPIDER-MAN 1, 2 & 3
Slinger snel naar onze website, want vanaf 13 juni t/m 19 juli vertonen wij alle Spider-Man films weer op ons grote witte doek!

Let op: Engels gesproken, zonder ondertiteling.


Haal hier je tickets
HIT MAN
Gary kan schakelen tussen verschillende persoonlijkheden om voor iedereen de perfecte Hit Man te zijn. Maar dan krijgt hij gevoelens voor een van zijn potentiële klanten, Madison. Dit resulteert in een opeenvolging van leugens, bedrog en escalerende belangen.

Haal hier je tickets
CARMINA BURANA
Een live registratie van het wereldberoemde muzikale meesterwerk van Carl Orff, uitgevoerd door het meer dan 100 mensen tellende Nationale Opera en Ballet van Oekraïne. 

Haal hier je tickets
KLEUTERBIOS: NICK JR. LENTEBIOS
Tijdens de Nick Jr. Lentebios zie je de leukste avonturen van Dora & Paw Patrol!

De Kleuterbios is speciaal voor de jongste bioscoopbezoekers. Het licht gaat niet helemaal uit en het geluid staat wat zachter. Kinderen ontvangen tevens een Kleuter Combo en een leuke Badge! Aan ouders serveren wij koffie of thee.


Haal hier je tickets
BIJZONDERE TOPTITELS BIJ FORUM SITTARD
De komende weken is een breed scala van toptitels te zien bij onze buren in Forum Sittard.
Zo zie je de laatste voorstellingen van De Terugreis, C'è Ancora Domani, Back to Black, Wicked Little Letters en Radical.


Koop hier je tickets
Schrijfster Jasmijn zit met een writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een radicaal besluit. 

De Prosecco Première van De Mooiste Dag is op woensdag 12 juni bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Schrijf je hier uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!