BOERENPROTEST

Dit is de grootste diefstal uit de Nederlandse geschiedenis

Het kartel heeft de ambitie om - geheel in lijn met The Great Reset -  van Nederland een multiculturele stadstaat te maken, vol met windmolens. Maar een groot deel van ons prachtige land is in bezit van hardwerkende boeren. Met stikstof- en klimaatregels wordt hen het leven zuur gemaakt. Dat gaat door totdat de laatste boer zwicht en zijn grond opgeeft. Vandaag was FVD op het Malieveld om de boeren te steunen!

BEKIJK DE VIDEO

CORONA

Tweede Kamer stemt vóór A-status coronavirus

Het kartel heeft corona officieel bestempeld als een virus dat de A-status verdient, terwijl alle kartelleden afwezig waren bij het inhoudelijke debat dat aan de stemming voorafging. Thierry Baudet deed nog een ultieme poging om de Kamer te overtuigen.

BEKIJK DE VIDEO

HET FORUM

Over het lot van onze kinderen: Sietske Bergsma

In een nieuwe aflevering van Het Forum gaat Thierry in gesprek met jurist, journalist en moeder Sietske Bergsma. Wat is de prijs van vrijheid? Overheidschantage dwingt ons in sociaal isolement.

BEKIJK DE VIDEO

FVD WEBSHOP

Summer Sale in volle gang, bestel nu het nog kan!

Speciaal voor de zomer heeft de FVD Webshop maar liefst acht boekenpakketten samengesteld. Onze Summer Sale loopt als een trein, maar er zijn nog pakketten beschikbaar, zoals het Thierry Baudet Boekenpakket:

 

- De ravage van tien jaar Rutte

- Van elk waarheen bevrijd

- Politiek van het gezond verstand

BESTEL NU VOOR € 44,99

CORONA

De sociale druk op kinderen moet stoppen

Kinderen injecteren met experimentele gentherapie en ze anders schoolreisjes ontzeggen - het is ronduit misdadig. Gideon van Meijeren pleit voor principes die tot voorkort vanzelfsprekend waren, maar nu alleen nog door FVD worden verdedigd.

BEKIJK DE VIDEO
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In
 

Afmelden