CENSUUR

FVD spant rechtszaak aan tegen YouTube

De censuur op sociale media intensiveert. We zijn inmiddels op het punt aangekomen dat zelfs de inbreng van FVD-volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer van YouTube wordt verwijderd. Er is nu echt een grens overschreden. Het wordt tijd dat we de democratie beschermen en de macht van Big Tech aan banden leggen. FVD start een kort geding tegen YouTube om het vrije internet te beschermen. Daarvoor haalden we binnen een mum van tijd al ruim € 40.000,- op. Maar om onze advocaten optimaal tegen de Amerikaanse techgiganten te bewapenen hebben we zeker € 50.000,- nodig. Steun ons! 

 
 
 

TESTSAMENLEVING

Principiële bezwaren tegen de QR-maatschappij

Makkelijker testen voor toegang, het klinkt als een sympathiek idee. Maar dat is het geenszins. FVD heeft grote principiële bezwaren tegen de normalisering van de testmaatschappij. Gideon van Meijeren waarschuwt voor de ingrijpende gevolgen: het tegenovergestelde van vrijheid is wat ons te wachten staat als we dit pad bewandelen.

 
 

HET FORUM

100 dagen in de Kamer: Gideon van Meijeren

Wetgevingsjurist en oud-militair Gideon van Meijeren zit nu 100 dagen in de Tweede Kamer. Met de schat aan juridische kennis die hij paraat heeft legt hij het kartel het vuur aan de schenen. De opvallende nieuwkomer moet concluderen dat onze eigen regering de rechtstaat ondermijnt. Hij gaat erover in gesprek met Thierry Baudet in een nieuwe aflevering van Het Forum.

 
 
 

WEBSHOP

Microfobie - De cult van het kolossale

Het nieuwe boek van ons hardwerkende Kamerlid Pepijn van Houwelingen is nu te koop in de FVD Webshop. Over het taboe op begrenzing en hoe schaalvergroting bij de overheid een bureaucratisch monster heeft gecreëerd dat de menselijk maat heeft doen verdwijnen. Een voor Nederlandse begrippen zeldzaam rake analyse vanuit een bijzondere invalshoek. Bemachtig een exemplaar voor slechts € 14,95 en recenseer hem zelf, want dat zal de gevestigde pers niet voor u doen!

 
 

EVENT

Thierry & Theo gaan weer het land in!

De zomer is begonnen, de temperaturen lopen op en de Chinese griep is seizoensmatig verdwenen: de tijd is rijp voor weer een fantastisch FVD-evenement. En waar kan dat nu beter dan op het strand, aan de zee? 

 

Op zondagmiddag 4 juli om 16:00 komt FVD bijeen in en rondom het strandpaviljoen BeachLine Beach te ‘s Gravenzande. Er is plaats voor vele honderden bezoekers. Gratis voor leden en introducees, € 5,- voor niet-leden. Wees erbij!

 
 

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.