Hej John

Brian er tilbage - se seks nye afsnit 

Brian Lykke er tilbage hos STARK med masser af selvtillid og nye ideer til at udvikle landsholdssponsoratet i 2021. Om hans ideer vækker begejstring hos STARKs ledelse er dog ikke sikkert. Se med i seks nye afsnit, hvor Brian dribler videre med STARK og assistenten Ulrik - og denne gang også Ombold og det legendariske spil fra skolegården: Mur.


Hos STARK er vi de stolte sponsorer af Herrelandsholdet, og imens vi alle venter på kampfløjt i Europa og i Danmark fra juni, kan du følge med i Brians kamp for at sætte bolden i spil med alle midler.

Larmer naboen? Sådan dæmper du støjen

Udefrakommende støj er en del af indeklimaet i en bolig, men hvis du er udsat for støj i en længere periode, kan det føre til stress og irritation. Her kan de rette vinduer være en god hjælp. Læs om RATIONELs vinduer med lyddæmpning, der også har energimæssige fordele. 

Skydedøre giver dig masser af muligheder

Overvejer du en skydedørs-løsning? Så læs med her. En skydedør giver dig mere gulvplads, og kan være med til at understrege stilen i din bolig. Uanset, om du er på udkig efter en indbygget eller en udenpåliggende skydedør, får du med SWEDOOR en verden af muligheder, så du kan finde præcis den stil og skydedørsløsning, der passer perfekt til dit hjem. Læs med og få gode råd til, hvilke valg og overvejelser du skal tænke med, når du køber skydedøre. 

Har din terrasse STARK Factor?

Vis os din unikke træterrasse og vind lækkert udstyr til terrassen. Vi kårer de 10 flotteste, hyggeligste og mest unikke træterrasser. Terrassen skal være din, bygget i hårdttræ købt i STARK. 


OBS: Konkurrencen slutter på mandag den 31. maj – men du kan stadig nå at være med. Læs mere om, hvordan du deltager.

Sidste chance: Tilbud gælder til søndag

Du kan stadig nå at få fingrene i de mange gode tilbud til dine sommerprojekter. Se avisen her og kig forbi din lokale STARK eller STARK.dk – vi har alt, du skal bruge for at komme godt i gang med dine projekter. 


Tilbuddene gælder til og med på søndag den 30. maj. 

Tilbud gælder få dage endnu!

 
 
 

MAKITA DUH523Z 18V hækkeklipper 520 mm

 
 

Tilbud t.o.m. 30/5

795 DKK


 
   
 
 
 
 

GORI 605 Dækkende Træbeskyttelse 5 l

 
 

Tilbud t.o.m. 30/5 

475 DKK


 
   
 
 
 
 

DYRUP Væg Pro 10 Halvmat vægmaling, 10,8 l

 
 

Tilbud t.o.m. 30/5 

400 DKK


 
   
 
 
 
 

BOSCH GSR 12V-15 Akku skruemaskinesæt m/batt+lader

 
 

Tilbud t.o.m. 30/5 

995 DKK


 
   
 
 
 
 

BAHCO Fit
skruetrækkersæt

 
 

Tilbud t.o.m. 30/5 

150 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: