Keuze uit bijna 100 hotels!

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Bent u ook toe aan wat ontspanning? Boek dan nu een voordelige hotelovernachting in één van de bijna 100 Fletcher hotels in Nederland. Ga er samen even lekker tussenuit en maak een strandwandeling in Zeeland, bezoek dierenpark Apenheul of ga lekker shoppen in Utrecht. Sluit uw dag af in één van de hotels naar keuze.

•  Hotelovernachting voor 2 personen 
•  Deze actie is op basis van een tweepersoonskamer
•  Keuze uit bijna 100 unieke 3- of  4-sterren Fletcher hotels in Nederland
 
Koop hier uw voucher

Direct aan het Gooimeer, op de kop van de Oude Haven in Huizen bevindt zich Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Vanuit het hotel kunt u kiezen om de natuur in te trekken of steden als Hilversum en Almere te bezoeken. Terug in het hotel kunt u genieten van een goed glas wijn in de RIVA Wijnlounge, aanschuiven voor een culinair diner in J Restaurant of Italiaans genieten in pastarestaurant Laguna!
 

Het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Klepperman ligt op slechts 5 km van Amersfoort in het midden van het land. Door de centrale ligging van het hotel is er voor een ieder wat wils. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de groenrijke omgeving en voor stedelijk vertier bezoek je de gezellige stad Amersfoort. In het restaurant van het hotel geniet je van heerlijke gerechten. Voor totale ontspanning kun je gebruik maken van de vele wellnessfaciliteiten of een behandeling bij Thalgo Spa & Beauty.
 
 

Op de kop van het eiland Goeree-Overflakkee, in het Zuid-Hollandse Ouddorp, staat Hotel-Restaurant Duinzicht. Via een wandelpad loop je binnen 10 minuten naar het kilometers lange strand van de Noordzee. Hier kun je elke keer een ander stukje kust ontdekken. Het hotel beschikt over een hoog aangeschreven restaurant, bistro, 2 terrassen, 50 luxe kamers en 5 luxe Duinvilla’s.
 

Bekijk alle details op de webshop

Deze nieuwsbrief is verzonden naar newsletter@newslettercollector.com | © 2020 DeMorgen
Alle rechten voorbehouden | Afmelden voor deze nieuwsbrief