Je zorgverzekering, spaargeld en energierekening in 2020
Independer'
woonverzekering
autoverzekering
reisverzekering
vergelijk energie
Energierekening 2020: hoger of lager?
Op Prinsjesdag maakte het kabinet haar plannen voor 2020 bekend. En die hebben ook invloed op je energierekening voor volgend jaar. Met verschillende maatregelen wil het kabinet ons stimuleren om minder gas te gebruiken en elektrisch te gaan rijden. Maar wat betekent dat voor je portemonnee?
Dit verandert in 2020 aan je zorgverzekering
Dit verandert in 2020 aan je zorgverzekering
De zorgverzekering wordt volgend jaar weer wat duurder. Het kabinet gaat uit van een stijging van drie euro per maand. Heb je een collectieve zorgverzekering? Dan kan de stijging nog groter zijn. De komende maanden maken verzekeraars de definitieve premies bekend. Schrijf je gratis in voor de Zorgpremie Alert en mis niks.
Maximale korting op collectieve zorgverzekering gehalveerd
Maximale korting op collectieve zorgverzekering gehalveerd
Heb jij, net als twee derde van alle Nederlanders, een collectieve zorgverzekering? Dan krijg je komend jaar mogelijk nog maar de helft van de korting die je nu krijgt. Is collectief verzekeren dan nog wel interessant? Voor sommige groepen zeker. Maar heb je alleen een collectieve basisverzekering? Dan is er altijd een goedkoper en vergelijkbaar alternatief voor je.
Binnenkort betalen voor je spaargeld?
Binnenkort betalen voor je spaargeld?
Dat de spaarrente historisch laag is, is al een tijdje bekend. Maar de mogelijkheid dat de rente negatief wordt, komt ook steeds vaker in het nieuws. Reden voor Radio 5 om onze collega Guido hierover te interviewen. Zijn beste tips?
Autoschade claimen of niet? Check het in onze tool
Autoschade claimen of niet? Check het in onze tool
De zomervakanties zitten er weer op. Heeft jouw auto ook wat lelijke krasjes opgelopen? Bijvoorbeeld door die driewieler die op de Franse camping langs je portier schuurde? Laten repareren kost zo een paar honderd euro. Met onze schadeclaimtool zie je of claimen op je autoverzekering slim is.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
hulp en advies
035 - 626 55 44
klantenservice
Stel ook je vraag aan ons via:
Je ontvangt deze e-mail omdat je je aangemeld hebt voor onze nieuwsbrief. Als je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kun je je hier uitschrijven.

Lees meer over ons e-mailbeleid en hoe we omgaan met je privacy.

Independer N.V., Celebeslaan 2, 1217 GV Hilversum. KvKnr 34117387. AFM-verg.nr. 12012777 | © Independer 1999- 2019
Advertisement