Boek nu voordelig je vakantie. Plan een stedentrip of strandvakantie en (her)ontdek de mooiste bestemmingen.
Boek nu voordelig je vakantie.
Online versie
Ga je weer mee op reis?
Wij kijken ernaar uit om je weer aan boord te verwelkomen. Plan je vakantie en vlieg met ons veilig én voordelig naar de mooiste bestemmingen. Heb je een voucher? Profiteer nu van extra voucherwaarde tot wel 15%.
Bekijk alle aanbiedingen
Rome
Nu vanaf
€119
 
Nice
Nu vanaf
€99
 
Aruba
Nu vanaf
€519
 
Curaçao
Nu vanaf
€519
 
Deze bestemmingen geven je de reiskriebels
Bekijk alle aanbiedingen
 
Profiteer van extra voucherwaarde tot wel 15%
Je voucher is tot wel 15% extra waard, als je uiterlijk 31 oktober 2020 een nieuw ticket boekt, met vertrek voor 15 juni 2021. Wacht je nog op je voucher? Onze excuses, we doen ons best deze zo snel mogelijk toe te sturen. Check in de tussentijd de status van je aanvraag via Mijn Reis. Je voucher is alleen geldig voor een vliegticket en kan niet worden gebruikt voor een KLM Package Deal.
Meer informatie
sprite
sprite
Combineer en bespaar
sprite
sprite
sprite Regel eenvoudig je complete vakantie met KLM Package Deals. Boek een vlucht met hotel en/of auto en ga zorgeloos op reis. sprite
Curaçao
8 dagen    
Nu vanaf €769 p.p.
Bekijk deal
Barcelona
4 dagen    
Nu vanaf €179 p.p.
Bekijk deal
sprite
Bekijk meer deals
sprite
sprite sprite sprite sprite sprite
Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
Heb je vragen over ons netwerk, hygiëne aan boord, vouchers of waar je op moet letten voordat je op reis gaat? Op onze informatiepagina vind je de laatste informatie en updates, zodat je straks met een vertrouwd gevoel op reis kunt.
Lees meer
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Voorwaarden vliegtickets:
Boeken: t/m 15 juli 2020. Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde tarieven inbegrepen. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. € 10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).

Voorwaarden KLM Package Deals:
Boeken: t/m 15 juli 2020. Vanaf-prijzen per persoon op basis van een retourreis voor 2 personen (excl. € 10 boekingskosten, € 2,50 Calamiteitenfonds en eventuele creditcardtoeslag en/of lokaal te betalen kosten). Prijzen kunnen variëren afhankelijk van beschikbaarheid van het tarief voor vlucht, hotel en/of auto. Het vervoer van ruimbagage is niet bij de getoonde prijzen inbegrepen.

Raadpleeg voorafgaand aan je reis altijd de stand van zaken van het land van je bestemming via de website van de lokale overheid, en bekijk de actuele vluchtinformatie via klm.nl. KLM streeft ernaar altijd de meest actuele informatie aan te bieden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan KLM wegens de buitengewone omstandigheden als gevolg van COVID-19 niet altijd garant staan voor de actualiteit van de informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. KLM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de informatie in deze e-mail.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op je verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij je boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: hier afmelden.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie het Privacybeleid van KLM.

©2020 KLM Royal Dutch Airlines is geregistreerd in Amstelveen, Nederland onder KvK-nummer 33014286 te Amsterdam.