Ken je dat? Je ziet al een tijdje op tegen een stompzinnig klusje wat je moet doen, zoals de fiets naar de fietsenmaker brengen. Steeds schuif je het voor je uit en JE zou willen dat iemand anders het even voor je doet.

En ineens ontmoet je iemand die je fietsband kan plakken. En die dat ook nog leuk vindt!
Win-win.

Als je er niet mee bezig bent, gebeurt het vaak dat de oplossing zich ineens aandient.

Loslaten is dan ook essentieel als je een wens bij het Universum indient.

Vergelijk het met een brief die je op de bus doet. Als je die niet loslaat, kan deze ook niet verzonden worden. Maar voordat de brief gepost kan worden, moet je hem natuurlijk eerst schrijven. En dat geldt ook voor je ‘bestelling’ voor het Universum.

We hebben allemaal wensen en verlangens. De ene wens gaat snel in vervulling en de andere lijkt eeuwig op zich te laten wachten. Waar dat aan kan liggen, lees/kijk of luisterje in mijn nieuwe blog.


Bestellen bij het Universum doe je zo >>

Accepteer dat wat er is. Laat los wat is geweest. Heb vertrouwen in wat kan zijn.

Heb je nog vragen? Kan ik nog iets voor je betekenen? Mail mij gerust.

Geniet van de dag en denk om jezelf.

With love,

Vandaag op Instagram


 

Hoe start je een succesvolle blog en/of website?

Ongeveer 10 jaar geleden popte er een gedachte op in mijn hoofd. Ik wilde een website/blog gaan starten. Toen mijn moeder in mijn armen overleed, kreeg ik namelijk een inzicht. De nieuwe levensweg die ik vervolgens insloeg en mijn gedachten over dit proces, wilde ik delen met anderen.


Ook was het mijn droom om te leven en werken in vrijheid; ik wilde niet onder een baas werken of steeds moeten passen en meten als ik een dagje vrij wilde. Iedereen verklaarde me voor gek, maar ik heb me aan mijn visie vastgehouden, en daar ben ik nu zo blij mee! Dat is ook meteen het eerste wat ik je wil meegeven: houd je gedachten positief en richt je altijd op wat je zelf wilt!