De beste tips, inspiratie en gear om dit weekend de Perseïden te fotograferen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Ga jij dit weekend vallende sterren fotograferen?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

HET STAAT IN
DE STERREN GESCHREVEN

 
Aankomend weekend is jouw kans om de Perseïden te fotograferen. In de nacht van zaterdag 13 augustus omstreeks 4:45 uur zijn er zelfs naar schatting ieder uur 10 tot 18 vallende sterren te zien. Dus zet je apparatuur vast klaar en stel je wekker in, want deze groep vallende sterren wil je echt niet missen. Wij hebben de beste musthaves en tips alvast voor je op een rijtje gezet. Ga jij de uitdaging aan?
 
 
 
 

Musthaves

 
Voor het vastleggen van vallende sterren kun je specifieke gear goed gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een nachtfilter waarmee je lichtvervuiling tegengaat en een nog scherper beeld creëert met meer contrast en details. Benieuwd naar alle benodigdheden?
 
 
 
 

Tips

 
Bij het starten met astrofotografie kom je een aantal uitdagingen tegen. Zo kan de helderheid van de (volle) maan jou het spotten van de sterrenregen iets lastiger maken. Daarom helpen wij je op weg met een aantal tips om alsnog de mooiste foto’s te kunnen schieten.
 
 
 
 
 
 

NIEUWE RELEASES

 
 
 
 

BEKIJK ONZE REVIEW

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Op deze pagina vind jij de beste deals voor camera's, video, objectieven, accessoires en meer. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu leverbaar!
 
 

Canon EOS R3 Body

 
Systeemcamera voor professionale fotografen en filmmakers
 
  • Kamera Express
    Full frame stacked BSI CMOS-sensor
  • Kamera Express
    Dual Pixel CMOS AF II met Eye Control AF
  • Kamera Express
    Videoresoluties: 6K DCI, 4K DCI en UHD en Full HD
 
Bekijk nu 6.099,-
 
 

 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022